And just like that...


...TV was amazing again.

To Mad Men επέστρεψε (με record ratings), το Project Runway επιστρέφει την Πέμπτη (αφού μας έβγαλε την ψυχή με δικαστήρια και αλλαγές καναλιών), το Guild επιστρέφει στις 25 του μήνα (με τη Felicia Day να έχει φτάσει status demi-celebrity στο ενδιάμεσο των σεζόν), και όλα αυτά έρχονται τη στιγμή που το Hung φυσάει, το True Blood έχει αποφασίσει ακριβώς πόσο σοβαρά θέλει να παίρνει τον εαυτό του και προσεγγίζει άφταστα επίπεδα amazing-ness (και νέο record ratings, ξανά) και το Entourage, εμ, εεε, έχει την Emmanuelle Chriqui; Anyway, το point είναι πως αυτή τη βδομάδα παίρνουμε μια πρώτη γεύση τηλεόρασης τύπου Σεπτέμβρη και πέρα.

Αφήστε που μόλις είδα οτι ο James Marsters θα εμφανιστεί σε ένα arc 3+ επεισοδίων στην Caprica. Και ναι μεν δεδομένου του track record του αυτό δε σημαίνει απολύτως τίποτα, αλλά ως Spike έχει κερδίσει δικαιωματικά το αιώνιο ακαταλόγιστο. Άρα το μετράμε κι αυτό στον γενικευμένο ενθουσιασμό.

Ποστς για True Blood και Mad Men αργότερα απόψε.

.

11 σχόλια:

  1. και η αναμονή έχει την πλάκα της πάντως.
    τα banana republic έκαναν παρουσίασαν τη νέα τους κολεξιόν ρούχων εμπνευσμένη από το Mad Men κ ταυτοχρόνως καλώντας κόσμο σε casting για ρόλο-κομπάρσου στη σειρά.
    επιπλέον, στο lifetime παίζει μια κανούρια σειρούλα, πολύ γλυκιά, το drop dead diva, το οποίο κάνει συνεχώς hilarious αναφορές στο Project Runway ενώ στο τελευταίο επεισόδιο εμφανίστηκε guest και ο tim gunn!
    αυτά τα τρίβια από μένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Awesome! Αυτό με τα banana republic ακούγεται τέλειο.

    Α, και ένα μικρό κι από μένα, οτι φέτος (δε θυμάμαι να έχει αναφερθεί ξανά εδώ) θα υπάρχει κι ένα companion show στο Project Runway, που θα είναι ο διαγωνισμός από την πλευρά των μοντέλων που επίσης, ως γνωστόν, διαγωνίζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Και ναι μεν δεδομένου του tracklist του αυτό δε σημαίνει απολύτως τίποτα, αλλά ως Spike έχει κερδίσει δικαιωματικά το αιώνιο ακαταλόγιστο."

    Truest words have never been spoken.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kαι διαβάζοντας αυτό το σχόλιο διαπιστώνω οτι tracklist είναι η λάθος λέξη γι'αυτό που ήθελα να πω αλλά εχω σκαλώσει και δε μπορώ να θυμηθώ τη σωστή. (LOL)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. na blepeis k nurse jackie, ine to neo cool :)

    cant wait for project runway

    k den exeis postarei akoma to date my avatar??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Project Runway: omg τα καλύτερα νέα της εβδομάδας!!!

    @True Blood, προφανώς ήμουν ο μόνος που βρήκε το κλάμα του Eric απίστευτα ΑΣΤΕΙΟ! lol

    @Hung, όλα καλά και χρυσά αλλά όσο κωμικό και να είναι απλά ΔΕΝ γίνεται να βγουν αυτά τα παιδιά από πατέρα Thomas Jane και μάνα Anne Heche! Απλά δεν γίνεται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "@True Blood, προφανώς ήμουν ο μόνος που βρήκε το κλάμα του Eric απίστευτα ΑΣΤΕΙΟ! lol"

    Ε....Όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ πάντως σχεδόν βούρκωσα στην επίμαχη True Blood σκηνή. Και δεν ντρέπομαι να το παραδεχτώ.


    "Hung, όλα καλά και χρυσά αλλά όσο κωμικό και να είναι απλά ΔΕΝ γίνεται να βγουν αυτά τα παιδιά από πατέρα Thomas Jane και μάνα Anne Heche!"

    Πες τα! Εκτός αν ο Thomas Jane έκανε τα παιδιά με την Κατερίνα Γιουλάκη και μας το φυλάνε για cliffhanger στο φινάλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χαχα, λες να έχει twist οτι τα έχει κάνει με τη νταβατζού του τα παιδιά; :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν είμαι ένα επειφανειακό τέρας όπως λανθασμένα μπορεί να νομίσετε απλά μου είναι δύσκολο να συγκινηθώ με μια σειρά όπως το True Blood.

    ROFL @ Κατερίνα Γιουλάκη, θα βγει στο τέλος της σεζόν και θα πει "Ρέη, δεν πάμε καλά. Δεν πάμε ΚΑΘΟΛΟΥ καλά" και μετά θα πέσει η μουσική απ' το Ρετιρέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή