πέντε (με καθυστέρηση)


Ναι, μερικές φορές αργώ πολύ να κοιτάξω τι είναι όλα αυτά τα bookmarks που έχω κάνει στη διάρκεια της εβδομάδας.

1. Το Terra Nova του FOX και του Spielberg μοιάζει με φτηνή και λίγο πιο β' διαλογής εκδοχή του Stargate αν αυτό έκανε παιδιά με το Primeval, και μαζί αυτά αποφάσιζαν να έχουν εφέ λίγο χειρότερα από το πρώτο Jurassic Park και να έχουν για θετό μπαμπά τον Stephen Lang για μια γεύση από Avatar. Κοινώς, εμένα αυτό το teaser μου φέρνει στο νου υπερβολικά πολλά πράγματα και δε μου δίνει υπερβολικά πολλούς λόγους να είμαι ενθουσιασμένος, παρά το γεγονός πως τον Lang τον θεωρώ actually πολύ γαμάτο. Ε, και το ότι ο David "ό,τι αγγίζω γίνεται χρυσός" Fury παραιτήθηκε από showrunner δεν το λες και πολύ καλό. [YouTube]

2. Άσχημα τα μαντάτα για το Fringe. [TV by the Numbers]

3. Δέσμευση: Δεν έχω κοιτάξει καν σύνοψη, και μου είναι αδιάφορο τι κριτικές θα πάρει, αλλά εγώ αυτή τη σειρά θα τη δω. Τουλάχιστον τον πιλότο, οπωσδήποτε. Και όχι, δεν είναι επειδή θα πρωταγωνιστεί η Krysten Ritter, που είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες φάτσες της US TV αυτή τη στιγμή. Είναι επειδή η σειρά του ABC έχει τον καλύτερο τίτλο στην ιστορία: Don't Trust the Bitch in Apartment 23. Amazing. [Deadline]

4. To Entertainment Weekly έχει ένα (κάκιστης ποιότητας, για κάποιο λόγο) βίντεο με κοινή συνέντευξη των Russell και Boston Rob ενόψει της πρεμιέρας του νέου Survivor αυτή την Τετάρτη. [EW]

5. O Michael Rosenbaum θα επιστρέψει στο Smallville για το series finale της 13ης Μαϊου. Φανταστικά νέα και για τους δύο σας που ακόμα το βλέπετε, είμαι σίγουρος. [TV|Line]

.

16 σχόλια:

  1. κρίμα που κόβετε το Smallville...είχε να δώσει πολλά ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αλήθεια είναι πως χάθηκε μια μοναδική ευκαιρία να δούμε τον Clark Kent να φτάνει τα συντάξιμα όρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κοροιδεύετε τη σειρά με τον ποιό win τίτλο: Superman τα χρόνια της νιότης: η πρώτη περίοδος αλλά σοβαρά, παίζει ακόμα? αυτός θα χει φτάσει 35 τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν παρακολουθω smallville αλλα συνηθως στην tv o χρονος προχωρα σε real time, σωστα;
    Υποτιθεται οτι στη σειρα εχουν περασει 10 χρονια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ν Α Ι !!!

    5. O Michael Rosenbaum θα επιστρέψει στο Smallville για το series finale της 13ης Μαϊου. Φανταστικά νέα και για τους δύο σας που ακόμα το βλέπετε, είμαι σίγουρος.

    Εγω και ο @Rebellion σε ευχαριστουμε.

    Το Terra Nova με κερδιζει μέχρι το "We're starting over. As a family"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά εδώ μας δείχνει ότι όχι μόνο ο Clark γνώρισε τη Lois πριν πάει στη Daily Planet και χωρίς το disguise που όλοι γνωρίζουμε αλλά και τον παντρεύεται κιόλας!!! Έχουν ξεφύγει αυτόι εκέι, αλλά μου καθόταν κάπως να το αφήσς μετά από τόσα χρόνια που αφιέρωσα απο το 2001.

    Άσχετο πάντως αλλά αν βρείς χρόνο θέλω την άποψή σου (αν έχεις κοιτάξει) για το White Collar (ξέρω λίγο αργά το ρωτάω αλλά τώρα κατάφερα να ασχοληθώ μ'αυτό) και για Mr. Sunshine σε σχέση με το Episodes. Για κάποιο λόγο αυτά τα δύο από την ανακοίνωσή τους είχα την τάση να τα συγκρίνω. Thanx!


    Keep up the great work.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Thanks :)

    To Mr. Sunshine το βρήκα εντελώς unfunny, γενικά πολύ επίπεδο. Δε μου έκανε τίποτα - και ήθελα.

    Από την άλλη το Episodes είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση. Έγινε 'κανονική σειρά' πιο γρήγορα από ό,τι θα ήθελα, και πολλά αστεία είναι προβλέψιμα/κουρασμένα, αλλά από την άλλη έχει στιγμές με πραγματικό ενδιαφέρον και σωστά points. Θα γράψω κάτι αφού ολοκληρωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμφωνώ και στα δύο, οπότε θα περιμένω για το complete thing. Επίσης έχεις να προτίνεις 2-3 series διοτι έχω ξεμείνει. Thanx και πάλι.

    (Ελπίζω να μη σε κουράζω αλλά είμαι die hard US TV fan.) :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γενικά εννοείται ότι προτείνω κάθε σειρά για την οποία γράφω (ακόμα κι αν γκρινιάζω), αλλά περισσότερο τώρα θα πρότεινα Community, Parks and Recreation, Skins, Fringe, Friday Night Lights (που ολοκληρώθηκε) και κανάν Spartacus για σιροπάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κιεγώ βλέπω Smallville. Τελικά είμαστε πολλοί.
    Πέρα από την πλάκα, οι τελευταίες 2-3 σεζόν δεν ήταν κακές.
    Το low point της σειράς νομίζω ήταν γύρω στην 5η-6η σεζόν που κούρασε πραγματικά το "o Clark στο Smallville". Όταν αποφάσισαν να αφήσουν στην άκρη την canon continuity του Superman και να πάνε τον Clark στη Metropolis τότε η σειρά ξαναπήρε τα πάνω της και κρατήθηκε σε ένα σταθερό επίπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. H αλήθεια είναι ότι κι εγώ εκείγύρω αποχώρησα. Και κρίμα, οι σεζόν 4-5 μου άρεσαν αρκετά ως πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για το 5ο που έβαλες και το είδα μόλις τώρα γιατι δεν είχα προσέξει το ποστ πιο πριν, μπορώ και να σε φιλήσω.

    Καλύτερα που είδα λοιπον την είδηση να σου πω την αλήθεια γιατί με το τελευταίο επεισόδιο ξενέρωσα και πιστευα δεν υπάρχει περίπτωση να τον ξαναδω τον Rosenbaum.

    Α και οι 4 αντε 5 πρώτες σεζόν Smallville είναι τόσο καλές που θυμάμαι όλα τα επεισόδια απέξω και τώρα (ισως φταίει και η #nostalgia). Θεουλης καλό-κακός Λεξ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θυμάσαι όμως το 'Lexmas'; Γιαχ. Brutal. Το χειρότερο Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο έβερ. Παίζει εκεί να σταμάτησα τη σειρά κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για αυτο και είπα "αντε οι 5 πρώτες" γιατί την 5η μπορείς και να την πεις μεταβατική ως προς την αλλαγη του Λεξ σεζόν.

    Το συγκρεκριμένο επεισόδιο τώρα τότε που το είχα δει δεν μου είχε φανεί κακό και θυμάμαι και άλλους που τους άρεσε.

    Αλλα εχουν περάσει και 5 χρόνια απο τότε οπότε why not ενα rewatch να το κρίνω και καλύτερα. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλά, δεν υπάρχει. Στο καστ της ήδη επικής σειράς Don't Trust the Bitch in Apartment 23 προστέθηκε και ο James van der Beek στο ρόλο του James van der Beek.

    http://www.deadline.com/2011/02/james-van-der-beek-to-co-star-in-foxs-bitch-comedy-pilot-as-himself/

    ΑπάντησηΔιαγραφή