Ron, Jack & Michael


Ήμουν ανάμεσα σε μια φωτογραφία του Ron effin' Swanson σε αυτή την τραγική κατάσταση ή του Jack Donaghy να δείχνει την αόρατη credit card του, αλλά επικράτησε ο Ron επειδή... well, δείτε τον!

Πάντως με το Parks & Rec. να κάνει μια έτσι-κι-έτσι ιστορία με τον Ron (παραήταν loud και υπερβολικό, όχι αρκετά αστείο) και το Office να κάνει μια ψιλοκουραστική ιστορία με τα PDA ζητήματα του Michael και της Holly και με μια παντελώς γιούχου κατάληξη (δηλαδή αλήθεια; Σε αυτό το σημείο η σειρά μοιάζει απεγνωσμένη να ταιριάξει την ιστορία της στα συμβόλαια των ηθοποιών της), την εβδομάδα κερδίζει περιέργως το 30 Rock. (*)

(* Το Community φυσικά εξαιρείται.)

Βασικά μου φάνηκε φοβερά συνεπές για την Liz Lemon να έχει τον συγκεκριμένο τσακωμό που είχε, και οι επιβάτες του αεροπλάνου να μετατρέπονται σιγά-σιγά σε ανθρώπινα απομεινάρια αποκομμένα από τον πολιτισμό ήταν ιδανικά σουρεάλ 30 Rock χιούμορ. (Όπως και το γκαγκ με το μολύβι στα κατεβασμένα μαγαζιά της Liz - δηλαδή WTF;!;!) Κι από την άλλη, τόσο αστεία ιδέα, ειδικά για τον Jack, το να μπλέξει σε έναν αγώνα δρόμου προκειμένου το παιδί του να μην γεννηθεί Καναδός. Το σκάλωμα μπροστά στους Καναδούς που δεν έπαιρναν λεφτά ήταν απλά τέλειο.

Πάντως εντάξει, είχε και καλύτερες Πέμπτες το NBC.

.

5 σχόλια:

  1. To Ron thing με κούρασε γιατί το έχουν ξανακάνει. Βέβαια φάση είχε εκεί που ετριβε η πρώην του τον παστουρμά στην μούρη της xD

    Το office μου άρεσε πολύ. Και φάση είχε το στυλ Μαικλ-Χολυ αλλά ειδικά ο Όσκαρ και οι αντιδράσεις του. Highlight ο Κεβιν που λέει ο Ντουάιτ τα ονόματα των ατόμων που είχαν κάνει σεξ στο γραφείο και πετάγεται ο Κέβιν και λέει.

    - And Kevin.
    - With who Kevin?
    - She is from an other school. :D

    Όσο για το 30 rock. Και αυτό είχε τις στιγμές του. Π.χ πολύ γέλιο ο Τρεισι σαν άλλος Μαρλον Μπραντο έβαλε την ινδιάνα να βγάλει λόγο επειδή ήταν γεμάτο το στόμα του... Απλώς καλό.

    Α και έπρεπε να είχες κάνει αναφορά την προηγούμενη εβδομάδα σε αυτό http://bit.ly/ibq8E2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Parks and Rec το βρήκα επικό. Τι κι αν το έχουν ξανακάνει; Συμφωνώ με αυτό που έγραψε ο Sepinwall, πως σε κάθε σεζόν θα πρέπει να κάνουν ένα επεισόδιο με τον Ron και την Tammy!

    30 Rock και ρεπουμπλικάνοι εναντίον του Καναδά, πάντα καλή φάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μωρέ δε με νοιάζει που το έχουν ξανακάνει, απλά ήταν πάρα πολύ over-the-top και επαναλαμβανόμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παράξενο που δεν ανέφερες την αντίδραση του Ron όταν του λέει η Weddy(Wendy?) να μετακομίσει μαζί της στον Καναδά! Επική η αντίδρασή του που με έριξε κυριολεκτικά απ' την καρέκλα. Κατά τ' άλλα, ναι έχει κάνει καλύτερα επεισόδια το PnR αλλά τα cornrows και η ατάκα: Ι didn't shave it. It rubbed off...from friction παίζει να είναι απ' τις καλύτερες ατάκες του '11.

    ΑπάντησηΔιαγραφή