Chuck: Muerte


To Chuck επιστρέφει για την 3η του σεζόν, ανανεωμένο αλλά ίδιο κι απαράλλαχτο.


Ετοιμαζόμουν να κάνω ένα post που θα αποχαρετούσε το Chuck από το blog γιατί δυστυχώς ο χρόνος μου είναι περιορισμένος και το Chuck έχει σταματήσει να μου προσφέρει οτιδήποτε καινούριο όταν δεν εστιάζει στους Jeffster! ή στον περιστασιακό uber-cool guest star (Chevy Chase, Scott Bakula, you are needed), μέχρι που συνειδητοποίησα οτι το 3ο επεισόδιο ήταν περισσότερο κοντά στα στοιχεία της σειράς που μου αρέσουν.

Η διπλή πρεμιέρα μου έφερε χασμουρητά όταν δεν έδειχνε την Yvonne Stahovsky με μπικίνι ή έστω τον Vinnie Jones να μας διασκεδάζει με την προφορά του. Αν πρέπει να υποστώ ένα ακόμα εμπόδιο στο δρόμο των Chuck και Sarah προς τον έρωτα, θα βγάλω τα μάτια μου να τα φάω. Αρκεί που κάθε αποστολή πρέπει να κορυφώνεται με κάποιον on the nose παραλληλισμό με τη συναισθηματική τους κατάσταση. Πόσες φορές να αντέξει το ίδιο πράγμα ο κατάκοπος TV viewer;

Το επεισόδιο με τον Στρατηγό Armand Assante (*) ήταν πολύ πιο διασκεδαστικό. Δεν χρειάστηκε να χορέψει γύρω από άβολες μη-εξελίξεις στην πλοκή ή τη φόρμα της σειράς ή ανούσια εμπόδια που φέρνουν τους δύο μη-εραστές σε μια θέση μια από τα ίδια. Παρά εστίασε στον awesome Awesome, τον διασκεδαστικό πού-τον-ξεθάψανε-κι-αυτόν guest star του, μια αποτελεσματική χρήση μεγάλου μέρους του καστ (πάντα το διασκεδάζω όταν spy shows βρίσκουν τρόπο να χωρέσουν στη δράση και περιφερειακούς χαρακτήρες για ένα επεισόδιο), και φυσικά οτιδήποτε είχε να κάνει με τον Adam "χέζω χρυσό" Baldwin.

Η σκηνή που τον κοροϊδεύει ο Chuck με ισπανική προφορά των αγγλικών μου έφερε φωναχτά γέλια και την έβαλα για 2-3 repeats. Επίσης γούσταρα τα πολλαπλά payoff-"El Angel de la Muerte!", όπως και την ένωση δυνάμεων των Chuck, Sarah και Devon για να σώσουν τον Casey. More of that, please και λιγότερες House-esque αναλογίες για το πρωταγωνιστικό μας ζεύγος. Πώς το λένε; Όπως θα έλεγε και ο generalissimo, "John Casey, you truly are the angel of life".

(*) Άρα πραγματικά μπορώ ακόμα να ελπίζω για τον Steven Seagal, έτσι;


.

3 σχόλια:

  1. Νταξ' όποιος την έβλεπε απλώς θα συνεχίσει να την βλέπει ιδιαίτερα αν συνεχίζει να έχει σκηνές σαν ΑΥΤΗ. Αλλά έχεις δίκιο στο ότι η κατάσταση με τον Τσακ και την Σάρα έχει γίνει βαρετή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταρχάς όποιος κάνει tribute στον Κώστα Γαβρά μέσω fictional latin american country είναι θεός. Η δε σκηνή στην δεξίωση με τον awesome και την chuck sister θύμιζε έντονα true lies. (έχοντας ήδη tributes σε big lebowski και rocky στο πρώτο επεισόδιο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Egw apo tin alli skeftomoun oti "toulaxiston uparxei kai o Awesome se auti ti seira"

    kai gi auto den mou arese katholou to telos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή