Μichael Vartan in Kitchen Confidential & more...

  • O Michael Vartan (ο Vaughn στο Alias) θα ενώσει και πάλι τις δυνάμεις του με τον Bradley Cooper (o Will Tippin στην ίδια σειρά) σε επερχόμενο επεισόδιο της καλής νέας κωμωδίας Kitchen Confidential, όπου θα υποδυθεί έναν rival Γάλλο σεφ. Μακάρι η εμφάνισή του να δώσει μια ώθηση στα ratings, γιατί δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.

  • To αγωνιώδες δράμα Prison Break είναι και η πρώτη νέα σειρά για φέτος που θα τρέξει και επισήμως ολόκληρη τη σεζόν, ενώ από την πολύ καλή κωμωδία The Office (της οποίας η πρώτη σεζόν είχε μόλις 6 επεισόδια) παραγγέλθηκαν 13 επεισόδια για την φετινή σεζόν.

  • Ο δημιουργός των Desperate Housewives, Marc Cherry, σε συνεργασία με τον σεναριογράφο του Child's Play, Don Mancini, αναπτύσσει ένα νέο δράμα στο ABC για την επόμενη σεζόν. Μια θανατοποινίτισσα, μετά την εκτέλεσή της, βλέπει τον εαυτό της να μεταφέρεται στο σώμα ενός διαφορετικού ανθρώπου κάθε βδομάδα. Η σειρά εστιάζει στις προσπάθειές της να αποτρέψει τη δολοφονία αυτών των hosts. Δυσλειτουργικό έως αηδίας μου μοιάζει, αλλά διαθέτει δυνατά credits, οπότε είμαστε σε αναμονή.

  • Οι Joel Syrnow και Robert Cochran, δημιουργοί του 24, ετοιμάζουν νέο show για το FOX, το οποίο περιγράφεται ως "modern-day L.A. Confidential". Κάθε σεζόν θα είναι αυτοτελής και θα ασχολείται με μία και μόνο υπόθεση ενός ντετέκτιβ. Η πλοκή θα ξετυλίγεται στα 13 επεισόδια της κάθε σεζόν. Η σειρά θα έχει τον καρα-πρωτότυπο τίτλο... erm... Thirteen. Σοβαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου