Breaking News: The WB and UPN merge

Σε ένα από-το-πουθενά νέο, ανακοινώθηκε σήμερα από τον Les Moonves, πρόεδρο του CBS, οτι η CBS Corp. συμμαχόντας με την Warner Bros. θα προχωρήσουν σε δημιουργία ενός νέου δικτύου με την ονομασία The CW, εκ του CBS/Warner. Διότι, ξέρετε, το ανάποδο θα ήταν λίγο άστοχο.

Το νέο αυτό δίκτυο θα ξεκινήσει τη λειτουργία του από το φθινόπωρο του 2006 και θα συμπτύξει στο πρόγραμμά του τις σημαντικότερες από τις σειρές των δικτύων UPN και The WB, τα οποία και αναστέλλουν τη λειτουργία τους. Επιτυχίες σαν τα Gilmore Girls και Everybody Hates Chris είναι βέβαιο οτι θα βρουν στέγη στο νεοϊδρυθέν CW, ενώ πολλά ακόμα ονόματα των δύο δικτύων αναμένεται να ακολουθήσουν.

Πρόεδρος του νέου δικτύου θα είναι η Dawn Ostroff του UPN και COO ο John Maatta του WB. Τα εν λόγω δίκτυα θα συνεχίσουν να εκπέμπουν κανονικά το πρόγραμμά τους μέχρι το τέλος του καλοκαιριού του 2006.


Φυσικά πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα θέματα της χρονιάς και οι συνέπειές του θα πάρουν καιρό για να γίνουν εμφανείς. Σε πρώτη φάση αναμένουμε επίσημες τοποθετήσεις σχετικά με το μέλλον ορισμένων σειρών που δεν ήταν επιβεβαιωμένες για νέα σεζόν (κυρίως Veronica Mars, Smallville) και στη συνέχεια το ποια θα είναι η πολιτική αναφορικά με τους νέους πιλότους που βρίσκονταν σε στάδιο ανάπτυξης σε κάποιο από τα δύο δίκτυα (όπως το The Midnighters του WB ή το νέο project του Kevin Williamson στο UPN).

More as they come...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου