FOX 2006-2007 Schedule

Με ένα σύνολο εντυπωσιακά αδιάφορων νέων σειρών στο νέο του πρόγραμμα, το Fox ανακοίνωσε κι αυτό τα σχέδια του για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Στην ίδια λογική με πέρσι, δοκιμάζει τον κύριο όγκο των νέων παραγωγών του στο πρώτο μισό της σεζόν, για να επιστρατεύσει τον Ιανουάριο τα δύο από τα 3 μεγαλύτερά του όπλα, το American Idol και το 24. Κερδισμένη από τις νέες σειρές είναι το Standoff, που θα έχει την τύχη να ανοίγει για το House, ενώ το The Loop (που ανανεώθηκε) παίρνει την προνομιακή θέση του lead-out για το results show του Idol από τον Ιανουάριο. Επίσημη γίνεται, επίσης, και η ανανέωση του The O.C.. Νέες σειρές με κεφαλαία (αναλυτικότερα παρακάτω), ενδιαφέρουσες (για μένα :P) με bold.


ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ *


ΔΕΥΤΕΡΑ
8-9 Prison Break **
9-10 VANISHED

ΤΡΙΤΗ
8-9 SΤANDOFF
9-10 House

ΤΕΑΤΡΤΗ
8-9 Bones
9-10 JUSTICE

ΠΕΜΠΤΗ
8-8:30 'TIL DEATH
8:30-9 HAPPY HOUR
9-10 The O.C.

ΚΥΡΙΑΚΗ
8-8:30 The Simpsons
8:30-9 American Dad
9-9:30 Family Guy
9:30-10 The War at Home


ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ
8-9 STANDOFF
9-10 24

ΤΡΙΤΗ
8-9 American Idol (Performance Show) ***
9-10 House

ΤΕΤΑΡΤΗ
8-9 JUSTICE
9-9:30 American Idol (Results Show) ***
9:30-10 The Loop

ΠΕΜΠΤΗ
8-8:30 'TIL DEATH
8:30-9 HAPPY HOUR
9-10 The O.C.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
8-9 Bones
9-10 THE WEDDING ALBUM

ΚΥΡΙΑΚΗ
8-8:30 The Simpsons
8:30-9 American Dad
9-9:30 Family Guy
9:30-10 The War at Home


* Θυμίζω οτι το πρόγραμμα του δικτύου θα διακοπεί σχεδόν ολοκληρωτικά τον Οκτώβριο για μεταδόσεις baseball. Πολλές από τις σειρές, κυρίως νέες, το Fox σκοπεύει να τις ξεκινήσει νωρίτερα από των υπόλοιπων καναλιών (τέλη Αυγούστου) ώστε να έχουν ήδη επεισόδια στα πόδια τους όταν έρθουν οι διακοπές.

** Λογικά το Prison Break θα επιστρέψει στο πρόγραμμα όπως και φέτος, στη θέση όποιας σειρές κοπεί, καθώς μέχρι το Δεκέμβρη δεν θα είναι ανθρωπίνως δυνατόν να έχουν παραχθεί και προβληθεί 22 επεισόδια.

*** Ιδιαιτέρως στα πρώτα του στάδια, το American Idol θα καταλαμβάνει ακανόνιστα 2 ώρες της Τρίτης και της Τετάρτης, οπότε τουλάχιστον για Ιανουάριο και Φεβρουάριο, το πρόγραμμα Τρίτης, Τετάρτης, ακόμα και Πέμπτης, είναι πλασματικό.


ΟΙ ΝΕΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

Standoff. Αστυνομικό δράμα που επικεντρώνεται σε μια ομάδα διαπραγματευτών, της οποίας στο πεδίο της δράσης ηγείται ο Ron Livingston (Sex & the City), και της οποίας αφεντικό είναι η λατρεμένη Gina Torres (Άπαντα της Αμερικάνικης Τηλεόρασης). Η σειρά έρχεται από τον Craig Silverstein του The Inside, σε σκηνοθεσία του Tim Story ("Fantastic Four").

'Til Death. Κωμωδία για ένα παντρεμένο ζευγάρι και τους γείτονές τους. Ναι, who cares, I know, αλλά το εν λόγω ζευγάρι ερμηνεύουν οι Brad Garrett (Everybody Loves Raymond) και Joely Fisher (Desperate Housewives), ένα δίδυμο που αν μη τι άλλο με υποχρεώνει να δώσω στη σειρά μια ευκαιρία.

Επίσης συναντάμε το αστυνομικό θρίλερ Vanished από τον Josh Berman (CSI) που έχει να κάνει με συνομωσίες και απαγωγές (και παίζεται στο Fox?! Σοκάρομαι!), το δικαστικό δράμα Justice με τον spy daddy Victor Garber (Alias) στον πρωταγωνιστικό ρόλο, την ερωτική κομεντί The Wedding Album με τον Bruno Campos (Nip/Tuck) στο ρόλο ενός φωτογράφου γάμων, και τις κωμωδίες The Winner και Happy Hour.

2 σχόλια:

  1. Yay! Tim Story! Theos! O Ron Livingston itan o sexy alla kompleksikos writer boyfriend tis Carrie? He can negotiate with me anytime.

    To "dikastiko drama Justice me ton spy daddy Victor Garber" giati pire mono mia lousy anaforoula? What part of "Victor Garber" don't you understand? I will personally champion this show! :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Pire mia lousy anaforoula giati tin patisa mia fora persi me ton Boreanaz, de 8a trabaw pali ta idia me allo ena procedural tou Fox!! Oriste mas! :P

    Agapame Ron Livingston!! (ektos apo kompleksikos writer sto SatC, ton latrepsa ws guest sto House fetos, gia mena i kalyteri guest emfanisi ti date sti seira)

    ΑπάντησηΔιαγραφή