Entourage: Dominated

Eugh. Στα γρήγορα το ξεπετάω γιατί ήταν μάλλον το χειρότερο επεισόδιο της σειράς μέχρι σήμερα. Την προηγούμενη εβδομάδα έγραφα οτι περιμένω να δω σιγά-σιγά τα νέα storylines που πρόκειται να εισάγει η νέα σεζόν, κι αν εδώ είχαμε ένα πρώτο δείγμα, τότε τα πράγματα δεν δείχνουν και πολύ καλά.

Οι χαρακτήρες-μπελάδες είναι πάντα αναπόσπαστο κομμάτι κάθε σημαντικού δράματος, και η επιτυχημένη εισαγωγή τους κρέμεται από το κατά πόσο είναι πειστικό το οτι μένουν στην παρέα. Ήταν απόλυτα κατανοητό το γιατί η Rory γούσταρε τον Jess, για ποιο λόγο η Janice Soprano είχε κολλήσει στον Richie Aprile, ή το πώς η πλοκή δικαιολογούσε την παραμονή του Spike στο Sunnydale-- εδώ αντιθέτως ο χαρακτήρας του Domenic Lombardozzi είναι τόσο αντιπαθητικός και τόσο ξεκάθαρα troublemaker που αδυνατώ να χωνέψω οτι ο Vince δε θα τον είχε ξαποστείλει το αργότερο μετά το επεισόδιο με τον φωτογράφο. Και πάλι-- καταλαβαίνω τι πάει να κάνει ο Ellin εδώ, αλλά γίνεται με φτηνιάρικο τρόπο. Ο Dom δεν είναι χαρακτήρας που αγαπάμε να μισούμε. Απλά τον μισούμε, και εκεί τελειώνει η ιστορία.

Μου άρεσε το b-story του Ari και της κόρης του, αλλά δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται στο οτι ήταν όντως εμπνευσμένο ή στην ικανότητα του Piven να μετατρέψει την πλέον ανόητη σκηνή σε τηλεοπτικό χρυσό. Δεν ξέρω, ο αυξημένος ρόλος της γυναίκας του αυτή τη σεζόν είναι οπωσδήποτε κάτι θετικό, και η περιέργειά μου για το πού θα πάει η αντιπαλότητά του με το κακομαθημένο 13χρονο κάπως σώζουν αυτό το εντελώς αδέξιο επεισόδιο.

Get your act together.

2 σχόλια:

  1. O Dom einai o Oliver tou Entourage!

    (Re, eida to koritsaki pou paizei tin kori tou Ari sto Gilmore! Fili tis April.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Well said! Head of security δεν τον έκανε? Ας ευχηθούμε οτι θα φάει καμιά αδέσποτη!

    Another Gilmore connection? Cool. Το ακόμα πιο γαμάτο είναι οτι πλησιάζει τρελό Buffyverse cameo...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή