Entourage: Crash and Burn

Ωραία επιστροφή σε φόρμα για τη σειρά, καθώς ο Vince αναγκάζεται να ελιχθεί στα γρανάζια του Hollywood προκειμένου να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να πρωταγωνιστήσει στο 'Medellin' του Paul Haggis.


Επαγγελματικές δυσκολίες κάνουν την εμφάνισή τους στη σειρά, μια από τις λίγες φορές που έχει συμβεί αυτό, και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα εξελιχθεί η κουβέντα του Vince με τον υπεύθυνο της Warner μετά και την έλευση του Ari. Μιλώντας για τον Ari, σχεδόν όλο το επεισόδιο είχε να κάνει με τον χαρακτήρα του, αυτή την εβδομάδα (πράγμα πάντα καλό). Το ένα στόρι αφορά την όλο και πιο απολαυστική οικογένειά του (το resolution του φλερτ της κόρης του με τον διάσημο γείτονα ήταν απολαυστικό, και άξιζε μόνο και μόνο για το ύφος της γυναίκας του όταν τον είδε να πανηγυρίζει), το δεύτερο έχει να κάνει με τους δύο χαμένους (θα έχει ενδιαφέρον να δούμε έναν ανεξάρτητο οικονομικά Turtle, κυρίως σε συνδυασμό με την αντίδραση του υπέροχα κομπλεξικού Drama που θα είναι πλέον και επισήμως ο μόνος άχρηστος της παρέας), ενώ τέλος δεσπόζει φυσικά το κεντρικό στόρι με το δίλημμα του Vince.

Εκεί είναι και όλα τα λεφτά, καθώς ο Ari υπενθυμίζει στον ήρωά μας πόσο σημαντικό είναι γι'αυτόν να κάνει το 'Aquaman 2', έστω κι αν θα πρέπει να θυσιάσει το dream project του. Σε αυτό το σημείο ο Vince αποφασίζει να τα παίξει όλα για όλα, αφού έχει διαπιστώσει από πρώτο χέρι πόσο τον θέλει ο Haggis για την ταινία. Μια που ανέφερα και τον μισητό Oscar-stealer... Η αλήθεια είναι οτι η εμφάνιση και μόνο σε recurring (ελπίζω) ρόλο σε αυτή τη σειρά, θα έδινε coolness points ακόμα και στον Gore Verbinski. Αλλά από την άλλη δε μπορώ να πω οτι ξετρελάθηκα με την ερμηνεία του εαυτού του. Δεν ξέρω πώς είναι στην πραγματικότητα, αλλά σαν περσόνα προτιμώ χίλιες φορές την silent coolness του James Cameron. Η ουσία όμως είναι οτι, άσχετα με τον Haggis, το παρόν storyline γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρον και η σειρά δείχνει να ξεκολλάει από το χαντάκι που της είχε σκάψει ο Dom.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου