WhedonWatch: Buffy in-stores date


Ακολουθεί το επίσημο solicitation της Dark Horse για το Buffy the Vampire Slayer #1 (προφανώς με spoilers για το φινάλε της τηλεοπτικής σειράς). Επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, 7 Μαρτίου 2007.

BUFFY THE VAMPIRE SLAYER #1

Written by Joss Whedon, art by Georges Jeanty, cover by Jo Chen.

Since the destruction of the Hellmouth, the Slayers -- newly legion -- have gotten organized and are kicking some serious undead butt. But not everything's fun and firearms, as an old enemy reappears and Dawn experiences some serious growing pains . . . Buffy creator Joss Whedon brings Buffy back to Dark Horse in this direct follow-up to season seven of the smash-hit TV series.

32 pages, $2.99, in stores on March 7.

6 σχόλια:

  1. Eeeee apo pou to pairnoume auto? :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε τεύχη, από το Solaris. (ή την Σπηλιά των Κόμικς ή το Forbidden Planet, ανάλογα που μένει ο καθένας :P)

    Σε καλή έκδοση, από amazon ή play όοοοταν με το καλό εκδοθεί σε trade paperback από την Dark Horse.

    Απλώς για διάβασμα, το προμηθευόμαστε τη μέρα της κυκλοφορίας του από τον γνωστό μας θείο στην Αμερική που μας φέρνει το Lost και το Grey's Anatomy. (ή τον θείο μας από τον Καναδά που μας στέλνει το Studio 60 :P)

    Νο worries, ας φτάσει ο Μάρτιος και όλα θα γίνουν. :)

    (Αλλά αν κάποιος το θέλει σε τευχάκια να το αγοράζει, με τον πατροπαράδοτο τρόπο, θα πρέπει να το παραγγείλει μέσα στον Ιανουάριο αν δεν απατώμαι.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ μένω Αθήνα, πού θα τα βρω; Θέλω τα τεύχη, αλλά από amazon αν δεν απατώμαι χρειάζεται πιστωτική κι οι γονείς μου... είναι λίγο ακατάδεκτοι. Όσο για τη δική μου... χε, χε... δεν τολμώ να την ενεργοποιήσω! Δε θα έχει καλή συνέχεια η ιστορία αν τολμήσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Gia eukolia: Jemma, Alkiviadou 138-140 (Peiraias)& Alkiviadou 138-140 (Kallithea) kai, stin anagki, Solaris, Mpotasi 6 (Polutexneio) - analogws me to pou meneis/kukloforeis.
    Se kathe periptwsi, pantws, gia agora sumferei perissotero, kat eme, na perimeneis na vgei to trade paperback, o tomos diladi pou exei mazemena ola mazi ta teuxakia. Good luck!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κι εγώ θα πρότεινα αγορά του trade όπου θα μαζεύεται το κάθε miniseries. Είναι βασικά το ίδιο με το να έχεις ένα-ένα τα επεισόδια της σειράς σε βιντεοκασέτα λη να περιμένεις να αγοράσεις το box set ;)

    Αλλά όπως είπα, τα τευχάκια μπορείς να τα διαβάζεις και με το που θα βγαίνουν, ολόκληρο ίντερνετ έχουμε στη διάθεσή μας!

    Τη συλλογή σε trade, αφού έχεις τεχνικό πρόβλημα με τα ιντερνετικά βιβλιοπωλεία, μπορείς κι αυτή να την προμηθευτείς από τις διευθύνσεις που έδωσε η Bunny. Πραγγελία από νωρίτερα δεν χρειάζεται, τα trades δεν εξαντλούνται. Αν δεν το έχει το κατάστημα σε στοκ, το ζητάς και στο φέρνουν μέσα σε δύο εβδομάδες.

    Αλλά και πάλι, μην ανησυχείς καθόλου. Όταν έρθει η ώρα θα χτυπήσω το καμπανάκι! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1000 ευχαριστώ, παιδιά! Με σώζετε... Μένω κοντά στην Καλλιθέα, οπότε θα το βρω, δε μπορεί...! Αν είναι, θα το διαβάζω από το ίντερνετ όπως είπες, tyler, και μετά θα τα πάρω μαζεμένα! Απ' ό,τι ξέρω, έχουν βγει και κάποια περιοδικά Angel. Εκεί λέτε να τα έχει...; Hmmm...

    ΑπάντησηΔιαγραφή