24: Finally...

...ένα αυθεντικό "woo-hoo!!!" moment. Το περιμέναμε τόσα επεισόδια, και ήταν γαμάτο! Spoilers για την 10η ώρα του 24...

Όλο το επεισόδιο ήταν και πάλι σχετικά αδιάφορο, αλλά αυτή τη φορά υπήρχε το bonus οτι τουλάχιστον το ένα συναρπαστικό πράγμα (ή potentially συναρπαστικό, όπως το πάρετε) δεν είχε να κάνει με τον Jack. Και οι άλλοι χαρακτήρες έχουν δικαίωμα σε life-threatening καταστάσεις, και ο τυχερός αυτή τη φορά είναι ο Wayne Palmer. Αρχικά είχα ελπίδες γι'αυτόν, όχι οτι θα έκανε έναν καλό πρόεδρος, αλλά τουλάχιστον έναν ενδιαφέροντα. Τώρα εύχομαι το special person του Chad Lowe να τον πυροβολήσει στο δόξα πατρί, και πρόεδρος να αναλάβει ο Powers Boothe. Sooo much better!

Aλλά μη γελιόμαστε, το μόνο που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή (ΟΚ, μια περιέργεια να δω ποιον θα φέρουνε για να ξεκάνει τον Wayne, την έχω) είναι η φοβερή επιστροφή του φινάλε! Ο Gregory Itzin ήταν το καλύτερο στοιχείο της καλύτερης σεζόν του 24 ως σήμερα, μπορεί single-handedly να διασώσει και αυτή τη σεζόν? Νομίζω ναι. Αυτά τα 15'' του (και οι προοπτικές που ανοίγουν) με ενδιέφεραν πιο πολύ από όλα τα οικογενειακά του Jack συνδυασμένα. Θα προσπαθήσει να εκδικηθεί τον Jack, ήνα εξιλεώσει τον εαυτό του? Και πώς θα μπει στο παιχνίδι και η έτερη deity της 5ης σεζόν, η Jean Smart? Δε βλέπω την ώρα για το follow-up αυτού του cliffhanger!

Aυτό, και να σκοτωθεί κάποιος εκ των Milo, Morris, Wayne. Για την προεδράρα τα είπαμε, ο Milo μου φέρνει εμετό λόγω του ηθοποιού (δε θα αντέξω τον Balfour να περιφέρεται σαν ήρωας, έλεος), αλλά ο Morris είναι νέα προσθήκη στη λίστα. Κοιτάχτε, δε μας ενδιέφερε όταν ο Jack ήταν ηρωινομανής, για ποιο λόγο θα νοιαστούμε τώρα που ένας random (albeit funny) dude είναι τόσο αλκοολικός που πίνει και τα ξερνάει? Πραγματικά ρε παιδιά, reality check. Ο Morris είναι υπέροχος όταν έχει αυτό το tongue in cheek υφάκι και πετάει μια ατάκα το επεισόδιο, αλλά τώρα να κόβει βόλτες λες κι είναι ο tormented αντι-ήρωας...? Όχι. Δώστε μου Logan με ενοχές όσο θέλετε. Επεισόδια. Κύκλους. Δώστε του spin-offs! Αλλά δευτεροκλασάτους τύπους που ξαφνικά πρέπει να μας νοιάζουν ενώ υπάρχουν στη σειρά για 3 δευτερόλεπτα? Όχι. Logan και πάλι Logan. Το αξίζει, άλλωστε-- θα σώσει τη σειρά. Πάλι.

4 σχόλια:

  1. Word se ola. To telos itan sotirio! Kai mou pire merika seconds na syneiditopoiiso poion blepame...

    Re sy ti misos einai auto gia ton Balfour? Den sou thymizei ton divxneil? Emena para poly. LOL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ πάλι παίρνω ανάποδες με τον Logan. Δεν ξέρω γιατί, αλλά κάθε φορά που τον βλέπω που έρχεται η όρεξη να τον σφαλιαρήσω. Από την αρχή το είχα αυτό, πριν αποδειχτούν τα καμώματά του στην προηγούμενη σεζόν. Ο Morris μου αρέσει, και ο Milo επίσης, κι ας είναι β' χαρακτήρες.
    Τεσπάν, καλύτερο επεισόδιο ήταν από τα άλλα, είχε κάποιες πάρα πολύ καλές στιγμές και μερικές ανατροπές, ας ελπίσουμε σε ανάλογη συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κάθε φορά που τον βλέπω που έρχεται η όρεξη να τον σφαλιαρήσω.
    Φαντάζομαι πως αυτό είναι μέρος του appeal του ως χαρακτήρας! Είναι ο πιο κλαψιάρης, θρασύδειλος, ανίκανος πρόεδρος στην ιστορία της fictional Αμερικής... Όσο νά'ναι, τα θέλει τα χαστούκια του. Εγώ πάντως τον λάτρεψα τόσο ως χαρακτήρα (ο αποτυχημένος πρόεδρος που κατέληξε manipulated manipulator), και κυρίως ως ηθοποιό.

    Από την άλλη, τον Milo παραδέχομαι πως τον αντιπαθώ αποκλειστικά λόγω του ηθοποιού! (Έχω βαρεθεί να βλέπω τον ατάλαντο Eric Balfour να ρυπαίνει όλα τα αγαπημένα μου shows!) Ο χαρακτήρας δε μου έχει κάνει τίποτα-- ακόμα!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σίγουρα πρόκειται για επιτυχία του Gregory Itzin, ο οποίος χωρίς αμφιβολία έχει κάνει καταπληκτική δουλειά στο ρόλο του President Logan.

    ΑπάντησηΔιαγραφή