American Idol: Top 12 girls

Wow.

Now, that's more like it! Πάρτε τον Blake, βάλτε τον στη θέση της Μπάρμπας, και έχουμε έτοιμο το Final 12 του φετινού American Idol! Πλην της bimbo από το Point Pleasant, δεν υπήρχε κορίτσι απόψε που να μην ακούστηκε καλύτερο από το 2ο καλύτερο αγόρι.

That said, ακόμα και ανάμεσα στα κορίτσια υπάρχει μια παχιά-παχιά διαχωριστική γραμμή. Μάλιστα, είναι τόσο εμφανές ποιες 6 θα φτάσουν στην τελική φάση, που ήδη κλαίω τα megabytes μου για τις ερχόμενες δύο εβδομάδες. Θα είναι γελοίο αν στον τελικό δε φτάσουν οι Melinda Doolittle (o Simon έχει πολύ καλό μάτι να διαλέγει τις εκλεκτές του. Το έκανε και το χειμώνα στην Αγγλία, όταν πήρε υπό την προστασία του τη Leona Lewis εξαρχής, και την οδήγησε στο θρίαμβο. Με τη Melinda θα πάει και για το Idol?), LaKisha Jones (o ορισμός της showstopper ερμηνείας), Jordin Sparks (Chris, Gina: έτσι μπορείς να έχεις ευχάριστη προσωπικότητα χωρίς να γίνεσαι ενοχλητικός. Κι επίσης η μικρή έχει και μια άλφα φωνάρα.), Sabrina Sloan, Stephanie Edwards και για κάποιο απροσδιόριστο λόγο, η Gina Glocksen. (ο θηλυκός Sligh? To ύφος του Simon αυτό έλεγε.)

Τρελό γέλιο έριξα μετά την Sabrina, η οποία τα έσπασε και μετά είπε στον Ryan πως έχοντας παρακολουθήσει 5 σεζόν Idol, έχει μάθει οτι δεν ξεκινάνε με μπαλάντες. Και καπάκι σκάει η Μπάρμπα με Aerosmith να μας κοιμήσει και (στις ελάχιστες lucid στιγμές μας) να μας δείξει εμφατικά πόσο πολύ η φωνή της είναι της πλάκας σε σχέση με τον Steven Tyler. Έχω παρατηρήσει, στα διάφορα talent shows που έχω παρακολουθήσει τα τελευταία χρόνια, πως οι Aerosmith είναι ακόμα μεγαλύτεροι contestant slayers κι από τους Queen.

Should go: Antonella Barba, Nicole Tranquillo (πιο ενοχλητικό over-singing δεν έχω ακούσει ποτέ)
Will go: Amy Krebs (απίστευτα βαρετή, και εμφανίστηκε δεύτερη. Μέχρι τη μέση κανείς δε θυμόταν την ύπαρξή της. Also: "You have the personality of a candle. You're like that thing that sings." Κυρίες και κύριοι, ο Simon Cowell!), Alaina Alexander (υπήρχαν χειρότερες, αλλά αυτή εδώ ήταν κακή με έναν τρόπο που δεν είναι δυνατόν να βρεις redeeming values όσο κι αν το παλέψεις.)

Best of the night:

3 σχόλια:

  1. M'aresei para poly i Melinda Doolittle! Yay! She is the real deal... and how could she not be me tetoio onoma? (Otan i Barba arxise na tragoudaei to I Don't Wanna Miss A Thing epesa kato apo ta gelia.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Wow, οι ψηφοφόροι ήταν σε μεγάλα κέφια. Όχι μόνο ο Sundance βγήκε πρώτος στους άντρες με το 20% των ψήφων, και ο Sanvajayjay ήταν στην τετράδα, αλλά στα κορίτσια η Μπάρμπα ήταν ΔΕΥΤΕΡΗ σε ψήφους, δηλαδή πάνω από την Melinda και οποιαδήποτε άλλη πλην της Lakisha.

    Σοβαρολογούμε? Έτσι θα πάει ο διαγωνισμός? Τα πιάσαμε τα λεφτά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Bariemai tora na bro to link alla an thes na deis tis fotografies pou legame go to:
    antonellabarbapix.com

    I think.

    ΑπάντησηΔιαγραφή