American Idol: Top 10 girls

Antonella = J-Hud?
Αυτά είναι τα ωραία. Όταν η εμφανέστατα πιο ατάλαντη συμμετέχουσα είναι αρκετά self-unaware που θα τολμήσει να συγκρίνει τον εαυτό της με μια κάτοχο Όσκαρ για ερμηνεία σε μιούζικαλ. Yes.

Σε κάτι που να έχει την οποιαδήποτε σχέση με ταλέντο, οι 5 που εμφανώς ξεχώρισαν την περασμένη εβδομάδα τα πήγαν ως εξής. Η Jordin δεν έχει ιδιαίτερο έλεγχο στη φωνή της, αλλά λατρεύω τη φωνή της, οπότε (όπως και οι κριτές) δεν πολυδιαμαρτύρομαι. Η Melinda είναι απίστευτη από όπου και να την πιάσεις, φωνητικά και ερμηνευτικά, αλλά το δεν-ξέρω-τι-κάνω-εδώ shtick θα αρχίσει σύντομα να με κουράζει. Επίσης, κάτι πιο ανάλαφρο δεν θα βλάψει (δες: LaKisha). Η Sabrina έκλεισε το show με τη πιο φάλτσα νότα της βραδιάς και, όπως παρατήρησε ο Simon, έχει ένα πρόβλημα στο να ξεχωρίζει τη δύναμη από το γκάρισμα. Η LaKisha ήταν απλά σωστή. Χωρίς να υπερβάλει, έδειξε την προηγούμενη φορά οτι τις πατάει όλες κάτω άμα θέλει, και τώρα απλά ερμήνευσε αβίαστα, αλλά πάντα σπουδαία. To outfit λίγο να φτιάξουμε μόνο...

Όσο για την Stephanie... δεν ξέρω, μάλλον είδα κάτι διαφορετικό από όλους τους υπόλοιπους. Η κοπέλα έχει φωνάρα, και ξέρει και να ερμηνεύει, αλλά αυτό εδώ το πράγμα εμένα προσωπικά μου πόνεσε το αυτί. Πραγματικά, πρέπει εγώ εκείνη την ώρα ίσως να σκεφτόμουν κάτι άλλο, δεν ξέρω, αλλά η ουσία είναι οτι το "Dangerously in Love" της, το μίσησα. Υπάρχει πάντα η πιθανότητα μέσα στο στούντιο κάτι να ακούγεται καλύτερα, αλλά αν όλοι οι τηλεθεατές είδαν κάτι σαν αυτό που είδα εγώ (αντί αυτού που είδαν οι Simon & Co.) τότε μπορεί και να έχουμε τρεχάματα.

Από τις υπόλοιπες, η Gina έκανε μεγάλο λάθος να πιάσει ένα κομμάτι τόσο λατρεμένο από τους φαν του Idol, οι οποίοι απέναντι σε κάτι τέτοια δεν είναι καθόλου επιεικείς (το "Alone" το καθόρισε η Carrie πρόπερσι, και το arrangement εδώ δεν ήταν πουθενά κοντά σε επίπεδο δυσκολίας ή επιτυχίας), η Μπάρμπα ήταν και πάλι απαίσια (αλλά δεν πάει πουθενά λόγω του VFTW και των φωτογραφιών), η Leslie μου αρέσει οπτικά αλλά η φωνή της πάντα αφήνει πολλά ζητούμενα, η Alaina κατέσφαξε της Dixie Chicks (effectively χάνοντας ψήφους του νότου -επειδή τις επέλεξε- ΚΑΙ του βορρά -επειδή τις σκότωσε-) και η Haley ήταν για τα πανηγύρια. All in all, σαφώς φτωχότερη βραδιά από την προηγούμενη των κοριτσιών, αλλά και πάλι μίλια ανώτερη από ό,τι θα μπορούσνα ποτέ να κάνουν τα αγόρια. Σε κάθε περίπτωση, πλην των LaKisha, Melinda και Jordin, οποιαδήποτε κι αν φύγει δε θα μου προκαλέσει έκπληξη.

Should go: Μπάρμπα, Haley.
Will go: Alaina (εκτός αν πιάσει κι αυτή τίποτα ψίχουλα από το VFTW) και Leslie ή Haley.

Αντί αποψινού, ένα ακόμα treat από την ανώτερη βραδιά της περασμένης εβδομάδας.
Future classic:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου