24: On drugs

Τι σκατά κάνουνε στο 24?

Θα είμαι σύντομος, γιατί έλεος.

Ο Wayne ξυπνάει από το κώμα του και μέσα σε 5 λεπτά έχει ντυθεί και πετάει κλισέ ατάκες με τη χάρη ενός supporting χαρακτήρα στο Bold & the Beautiful. Στο τέλος της ώρας παίρνει την αντίθετη απόφαση από αυτή που ήθελε, επειδή έχει γεμίσει τις φλέβες του με αδρεναλίνη. Huh?

Predix: Ο David Palmer είναι ζωντανός, πήγε στην Κούβα και έκανε πλαστική προσώπου για να μοιάζει στον Wayne και τώρα πήρε τη θέση του αδερφού του προκειμένου να εξαπολύσει επίθεση στη Μέση Ανατολή διορθώοντας το λάθος που έκανε στο ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΟ storyline της δεύτερης σεζόν, γιατί ξέχασα να σας πω πως όταν πέθανε στην αρχή της 5ης σεζόν, έχασε τα λογικά του, όπως και κάθε χαρακτήρας daytime σαπουνόπερας που σέβεται τον εαυτό του.

Έλα, ξέρετε οτι θα σας διασκέδαζε πιο πολύ από τα actual storylines της σειράς. Αντ'αυτού, ο Jack συνεχίζει να είναι κομπάρσος στο show του, ο Bill να υπάρχει μόνο για το exposition, η Chloe να λέει μία ίσως δύο ατάκες ανά 40λεπτο, ο Milo να με ενοχλεί, και η Nadia να ομορφαίνει το χώρο, ξέρω γω? Τι άλλο σκοπό εκπληρώνει η παρουσία της? (εκτός από το να δίνει ευκαιρία στον Ricky Shroeder να δείχνει πόσο γαμάτος είναι, week in, week out.) Και μην αρχίσω καλύτερα για τη Regina King!

Eρωτήσεις: ο Gredenko τελείωσε? Αυτό ήταν? Δεν κατάλαβα τίποτα. Η σκηνή που κάρφωσε τον Fayed μέσα στο μπαρ είχε γέλιο, αλλά δεν κατάλαβα τα κίνητρα του ρώσου σε αυτό το επεισόδιο. Ακόμα, πρόκειται να ξαναδούμε κάποιον εκ των Charles/Martha Logan, Aaron Pierce, Phillip Bauer? Εξακολουθώ να νιώθω πως έχω χάσει επεισόδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου