Ameeeeeeriiiiiicaaaaaan Idddddddooooooool

Ακριβώς έτσι μοιάζει το one-hour results show. To "padded" αποκτά νέα έννοια. Παρ'όλ'αυτά, λίγα σχόλια για 2-3 πραγματάκια.

Καταρχάς, ΟΚ, το πιο προβλέψιμο bottom 3 ever! Η bimbo αφού αυτή την εβδομάδα ξεφτιλίστηκε όσο ποτέ άλλοτε, έφυγε και άφησε τον Nosferatu για έναν ακόμα γύρο. Actually, μπορεί και δεύτερο, γιατί στην εβδομάδα country θα τα πάει καλά ο Phil. Anyway, άλλο ήθελα να σχολιάσω.

Θα τα τραβάνε πραγματικά μια ώρα αυτά τα πράγματα? Ο χριστός! Πέταξαν μέσα περισσότερα αστεία του Ryan, σαχλά βιντεάκια, συνεντεύξεις, κι άλλα σαχλά αστεία, μια random pre-taped εμφάνιση του Akon. (τουλάχιστον την άλλη βδομάδα θα δούμε την Fergie με το "Big Girls Don't Cry" που επιτέλους βγαίνει σε single. Με διαφορά το καλύτερο κομμάτι του "The Dutchess.") O μεγάλος ύπνος!

Δύο highlights πάντως υπήρξαν. Η J.Lo (που κακώς δεν ανέφερα χθες οτι ήταν πολύ καλή ως coach) με εξέπληξε κάνοντας βασικά το καλύτερο live που έχει κάνει καλεσμένος στο Idol. Αυτό ήταν το καλό. Το αρνητικό, το φρικαλέο για την ακρίβεια, ήταν εκείνο το σημείο στο διαφημιστικό της Ford όπου ο Sanjaya μεταμορφώνεται σε Melinda. Δύο εφιάλτες σε ένα? Μπροστά σε αυτό το θέαμα, ο Phil μοιάζει με αρκουδάκι της αγάπης. Ευχαριστώ Idol, δε θα κοιμηθώ για ένα μήνα.

Toυλάχιστον την επόμενη βδομάδα φέρνουν την αγαπημένη Martina McBride για την country week. Yay!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου