American Idol: Smile while your heart is aching

Δυο σχόλια για το ενδιαφέρον results show του American Idol.

Συνήθως αυτά τα 20λεπτα είναι 17 λεπτά filler, αλλά το χθεσινό είχε πλάκα. Καταρχάς ο Michael Buble ήταν αφασία (ή απλώς φτιαγμένος) είτε όταν τραγούδαγε είτε όταν πέταγε τη φοβερή ατάκα για την Antonella Barba. Σε κάθε περίπτωση, κατάφερε να είναι πιο memorable από οποιονδήποτε άλλο έχει εμφανιστεί σε show αποτελεσμάτων φέτος, αν και ήταν μόνο ένα εσπευσμένο fill-in για τον Tony Bennett.

Αλλά το πιο περίεργο όλων συνέβη μετά την ανακοίνωση του απρόσμενου αποτελέσματος (περίμενα τη Gina στο Bottom 3, αλλά μάλλον έχω υποτιμήσει το πόσοι φορτηγατζήδες ψηφίζουν στο Idol) όταν η faux rocker chick έδωσε την καλύτερή της ερμηνεία! Καθώς έμπαινε στο τραγούδι με τον στίχο "Smile while your heart is aching", σχηματίστηκε στο πρόσωπό της ένα πικρό χαμόγελο που ήταν σα να έλεγε "Α, τώρα καταλαβαίνω για τι μιλάει αυτό το τραγούδι." Κι έτσι, η αποκλεισμένη Gina για πρώτη φορά (και τελευταία) ερμήνευσε. Είμαι σίγουρος πως αν οι ψηφοφόροι μπορούσαν εκείνη τη στιγμή να αλλάξουν την επιλογή τους από το προηγούμενο βράδυ, θα το έκαναν χωρίς δισταγμό. Δε νομίζω πως έχει ξανασυμβεί, η καλύτερη ερμηνεία μιας εβδομάδας να προέρχεται από το show των αποτελεσμάτων.

PS. Δεν ξέρω αν θα μας έλεγαν ποτέ οι παραγωγοί τόσο χοντρό ψέμμα στα μούτρα μας, αλλά προσωπικά μου φαίνεται εξωφρενικά δύσκολο οι Melinda, Jordin και LaKisha να σχηματίζουν το top 3 των ψήφων. Oh well. Τουλάχιστον τώρα ξέρω οτι η Jordin δεν θα κινδυνέψει για κανά μήνα ακόμη, τουλάχιστον.

2 σχόλια:

  1. Ew, o Buble einai ilithios (kanonika tha eprepe na ton miseis giati ta exei me tin Emily Blunt.)
    Perimena oti tha efeuge o Phil, to tell you the truth.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά θυμόμουν οτι τον μισώ για κάποιο λόγο! Όταν ξεκίνησε ήμουν αρνητικός, αλλά όσο τον έβλεπα semi-drunk κέρδιζε πόντους. Τώρα που θυμήθηκα την αλήθεια, τους έχασε όλους φυσικά. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή