Entourage: Nothing happens during Yom Kippur

To Entourage ξαναβρίσκει επιτέλους το ρυθμό του, και το γιορτάζω με ένα δυστυχώς συντομότατο spoiler-filled post.

Τέρμα οι ανοησίες με τον Johnny και τον Turtle (διασκεδαστικοί οι δυο τους αλλά δε μπορούν να κουβαλούν το show, ε?), τέρμα και οι ανωριμότητες του Vince που έχουν πλέον απομακρύνει στην ουσία δύο managers από αυτόν. Όλα μοιάζουν ξανά στη θέση τους στον κόσμο του Entourage, όπου η Amanda τα μάζεψε κι έφυγε όταν κατάλαβε πως ο Vince την βλέπει απλά ως γκόμενά του κι όχι ως επαγγελματία. Gee, τι σε έκανε να το πιστεύεις αυτό Amanda? Ίσως οτι του χίμηξες το δευτερόλεπτο που σου πετάρισε τις βλεφαρίδες του? Ugh, καλός και χρυσός ο Doug Ellin, αλλά δε θα μπορούσε να γράψει καλά μια γυναίκα δίπλα στον Vince, που να κρινόταν από αυτό η ζωή του.

Όποτε στην οθόνη βρισκόταν ο Jeremy Piven (και ο έτερος αγαπημένος νευρωτικός ηθοποιός, Adam Goldberg) όλα ήταν υπέροχα, βέβαια, και έχω κάθε λόγο να περιμένω συγγνώμες από το στρατόπεδο Vince προς τον Ari στο επόμενο επεισόδιο. Και τι δεν έκανε για να του εξασφαλίσει το "Medellin," και το άλλο το ζώον καθόταν και γέλαγε σαν 12χρονο κοριτσάκι στο τηλέφωνο με την Amanda. Αδιόρθωτος! Χαίρομαι που ο χαρακτήρας της τουλάχιστον διέσωσε την αξιοπρέπεια της με την έξοδό της, αλλά ήταν καιρός να φύγει. Το show παρέπεε.

Και τώρα, στο όνομα όσων έχει ο Ellin ιερά, μπορεί επιτέλους ο Vince να κλείσει αυτό το γαμημένο το "Medellin"? Νιώθω οτι εγώ το έχω κυνηγήσει περισσότερο από αυτόν, τόσο πολύ που ασχολούμαστε με δαύτο. Please, δηλαδή.

2 σχόλια:

  1. Pali kala pou yparxei kai to Entourage kai enisxyei tis egkyklopaidikes mas gnoseis pano stis simantikoteres ebraikes giortes. Mazel tov!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Apparently, η ατάκα του Adam Goldberg "I haven't eaten anything for ten hours!" ήταν ξεκαρδιστική, γιατί στο Yom Kippur δεν τρώνε τίποτα για 24 ώρες...?

    Τι μαθαίνεις, indeed!

    ΑπάντησηΔιαγραφή