Weeds: The Brick Dance


Spoilers για το 3ο preview επεισόδιο "Weeds". Θεώρησα πως ήταν μόνο δύο, τώρα αναρωτιέμαι αν θα βγούνε αρκετά για να φτάσουμε μέχρι και την είσοδο της Mary-Kate Olsen.

Έχει καταντήσει τόσο κλισέ να βλέπουμε χαρακτήρες να μετανοούν ή να ανακαλύπτουν μέσα τους την αγάπη που δεν ήξεραν πως είχαν, κτλ, που καμιά φορά εύχεσαι μια σχέση άσβεστου μίσους να παραμείνει αυτό ακριβώς, όσο σκληρό κι αν μοιάζει κάτι τέτοιο. Αυτό που θέλω να πω είναι οτι έκανα high five στο αέρα (α λα Todd από "Scrubs") για να πανηγυρίσω το πώς μπαμπάς και κόρη άδειασαν τη Celia χωρίς έστω για μια στιγμή να μαλακώσουν! Φοβόμουν πως η κόρη θα την λυπόταν στο τέλος, αλλά μόνο που δεν παρήγγειλαν πίτσα επί τόπου με τον πατέρα της για να γιορτάσουν την απόσυρσή της από τη διεκδίκηση της κηδεμονίας. Και αυτός? Όταν η Celia του φώναζε πως δεν είναι ψάρι, της απάντησε "Νο. Βut you drink like one." Oh, suh-nap! Η ατάκα του καλοκαιριού?

Όταν έχει πολλές σκηνής η μικρή σκύλα του Agrestic βρίσκω πως οτιδήποτε άλλο στη σειρά μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, ακόμα κι αν είναι ένας ιδιοφυής, αμήχανα σέξι brick dance από τη Mary-Louise Parker. Πραγματικά θέλω να δω πού το πάνε με τον U-Turn: η Nancy βασικά βρίσκεται σε αδιέξοδο, και δε βλέπω πώς θα βγει από εκεί. Η άφιξη του συνεργάτη του Peter δε νομίζω να βοηθήσει τα πράγματα.

(Τι θα έκανε για μια αληθινά jaw-dropping ανατροπή? Ο συνεργάτης ρωτάει τη Nancy για τον Peter, αυτή απεγνωσμένη γιατί δεν πρέπει να δει τι υπάρχει μέσα στο σπίτι, και τότε ανοίγει η πόρτα από μέσα και.... βγαίνει ο Peter: "Hey, everything alright?" Τέλειο? Nah, μη μου δίνετε σημασία, απλά ήταν κι αυτό μέρος του ongoing quest μου να αναφέρω τον χαρακτήρα του Martin Donovan σε κάθε. ένα. write-up. της 3ης σεζόν.)

Για Andy στο στρατό παραμένω σκεπτικός. Φυσικά ήταν τόσο ξεκαρδιστικά αφελής όταν προσπαθούσε να μάθει γιατί δεν έχει τη δουλειά γραφείου που περίμενε ("Hey, Sergeant Bilco...") αλλά φοβάμαι πως αυτό το storyline θα αποτελέσει όχημα για ένα σκασμό εύκολα anti-Bush αστεία, και αν ήθελα κάτι τέτοιο θα αγόραζα ελληνικές εφημερίδες ή θα έβλεπα το "Lil' Bush" του Comedy Central ή θα γύριζα στο 2001 όταν ήταν ακόμα πρόκληση για τα αμερικάνικα μέσα. Anyway, μπορεί και να είμαι παντελώς off, εξάλλου ο Justin Kirk δεν έχει καταφέρει ποτέ μέχρι σήμερα να μην με διασκεδάσει, ό,τι και να λέει ή να κάνει ο χαρακτήρας του, οπότε vote of confidence την έχει.

Α, για να μην ξεχάσω. Η Carrie Fisher θα έπρεπε να έχει μεγαλύτερο ρόλο. Άμα είναι να κάνουμε stunt casting, ας αφήσουμε το όνομα να επισκιάσει τους υπόλοιπους για κάτι παραπάνω από 5 λεπτά! Μετά την πρώτη της σκηνή σχημάτισα την εντύπωση οτι το arc της με την Celia θα πιάσει μεγάλο μέρος της σεζόν, αλλά τώρα μοιάζει να ήρθε και να πέρασε.

2 σχόλια:

  1. Έχω την αίσθηση ότι τα πρόσωπα που θα κάνουν τις μεγάλες ανατροπές αυτή τη σεζόν θα είναι:

    α. ο Conrad, και περιμένω να τον δω να λύνει το θέμα του U-Turn για χάρη της Nancy, και

    β. η Celia, που θέλω να τη δω να γίνεται totally evil!

    Είχα κι άλλα, πολλά άλλα στο μυαλό μου, ώσπου... ήλθε το brick dance...

    Mmmmm! Brick dance...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι και στα δύο! Ειδικά για Conrad μου έχει περάσει από το μυαλό-- δε βλέπω πως είνια δυνατόν η Nancy να βγει μόνη της από αυτό το λάκκο. Πιθανότατα ο Conrad θα τη βοηθήσει, φυσικά χωρίς την επίγνωση της Heylia.

    Και να προσθέσω κι εγώ μερικά mmmm για τον brick dance. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή