April 5 is the Doctor's day

O 'Doctor Who' επιστρέφει στις 5 Απριλίου και ανάμεσα σε αυτό και το 'Battlestar Galactica' (που ξεκινάει μια μέρα πριν) υποπτεύομαι πως το 'Lost' δε θα μας λείψει καθόλου. Τσιμπήστε για πρόγευση το cinema trailer της 4ης σεζόν που έγινε επιτέλους διαθέσιμο και στα intrawebs. (με μεγάλη προσοχή οι spoilerphobes για μια εικόνα γύρω στα 1:07-1:08 που αν δεν την είχαν υπόψη τους θα το πάθουν ένα ταράκουλο.)



(Noel, thanks for the heads up.)

9 σχόλια:

  1. WtF!!!!! wTf!!!!!

    Τι θέλει αυτ. εδώ!!!

    OMG OMG OMG !!

    [Μια σακούλα για υποξυγονωση ΤΩΡΑ!]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. I can't waaaaaait!

    SPOILERS
    SPOILERS
    SPOILERS
    SPOILERS
    Tyler ftw...SPOILERS
    SPOILERS
    SPOILERS
    SPOILERS
    SPOILERS

    OK, προειδοποίησα αρκετά νομίζω για να μην κοιτάξετε. :P
    Αυτό το season finale προβλέπεται εκρηκτικό πάντως... Πώς θα χωρέσουν όλοι αυτοί οι ηθοποιοί στους τίτλους αναρωτιέμαι! :D

    Ποστ Σκρίπτουμ: You're welcome. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγγνώμη για το shameless plug, αλλά μιας και ξαναβλέπω αναφορά/έμμεση σύγκριση μεταξύ Lost και BSG, θέλω να παραπέμψω σε ένα δικό μου post, και από εκεί σε ένα post εντός ελληνικού forum με υπότιτλους για σειρές, όπου απέδειξα μαθηματικά την ανωτερότητα του BSG (tongue in cheek, πάντα, κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε).
    Αν τυχόν απορήσετε για το σχόλιο του azrael στο δικό μου post, αναφέρεται σε αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ....... anatrixiasa.......

    Exoume kamia idea an tha grapsei o synithis ypoptos Moffat episodeio fetos?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. P.S. Mono egw tha perimenw pws kai pws tin Kathrine Tate na pei to "Am I bovvered, tho?" ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τζώτζιου, μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι... LOL

    mo5hp3t3r, o Moffat φέτος έχει, και μάλιστα διπλό επεισόδιο. Προς το τέλος της σεζόν κιόλας, οπότε μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε κάτι σημαντικό ως προς το χαρακτήρα ή/και τη μυθολογία σαν το 'Doctor Dances', παρά απλώς ασκήσεις ύφους σαν τα δύο latest του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επειδή δεν το είχα υπόψιν μου αλλά το φανταζόμουν ένα πείτε μου μόνο:

    spoiler
    spoiler
    spoiler

    Θα παίζει η Piper; Αν παίζει regular θα αρχίσω να χοροπηδάω δεν κάνω πλάκα. Α ρε Diary of a Call Girl τι μου έχεις κάνει...

    spoiler
    spoiler
    spoiler

    Όπως και να έχει περιμένω με αγωνία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από όσο ξέρω υπάρχουν εκεί έξω οι σχετικές πληροφορίες και σχετικά αφύλακτες κιόλας (γιατί οι εγγλέζοι έχουν μια πολύ περίεργη και ανοικτή σχέση με τα spoilers) αλλά εγώ τα έχω ψιλοαποφύγει. Μια εικόνα την έχω, αλλά δεν το έχω ψάξει να δω κατά πόσο είναι ολοκληρωμένη ή όχι.

    Γενικά υποπτεύομαι οτι η παρουσία της και μόνο δεν είναι το spoiler. Δηλαδή είμαι σίγουρος οτι είναι από αυτές τις εξελίξεις που αποκαλύπτονται από το "Next Time..." του προηγούμενου επεισοδίου, κι έπειτα από το pre-title sequence του επόμενου, οπότε no biggie. Αλλά τα specifics τα έχω αποφύγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή