Bits

Δυο πραγματάκια κατόπιν της επιστροφής, και όσο χρειάζομαι ακόμα μερικές μερούλες για να έρθω στα ίσα μου. (Στις διακοπές ο κόσμος παραδοσιακά ξεκουράζεται, αλλά κάποιοι εξυπνάκηδες πρέπει να πάνε να ξεποδαριαστούν κόβοντας βόλτες όλα τα νότια παράλια της Αγγλίας.)

Αρχικά, το ABC ενέκρινε 5 νέους πιλότους, σε αυτή την αλλοπρόσαλη διαδικασία προετοιμασίας μιας σεζόν κουτσουρεμένης λόγω της απεργίας των σεναριογράφων. Σε μια ασυνήθιστη χρονικά στιγμή, λίγες μέρες πριν την έναρξη του φθινοπώρου, το δίκτυο άρχισε να εγκρίνει τις σειρές που θα μπουν σε παραγωγή με στόχο το μέσον της σεζόν. Από αυτές ξεχωρίζουμε το 'Cupid' του Rob Thomas και το 'Castle' με τον Nathan Fillion. Περισσότερα θα πούμε κι εν καιρώ φυσικά, ενώ οι υπόλοιποι τίτλοι εδώ.

Aλλού, το 'American Idol' προσθέτει τέταρτο κριτή σε αυτό που μπορώ μόνο να ελπίζω οτι είναι το πρώτο βήμα στην προσέγγιση του ανώτερου 'X-Factor', δηλαδή του αντίστοιχου βρετανικού show που ο Simon Cowell δημιούργησε στο ITV ως αντίγραφο του αμερικάνικου. (Τώρα βελτιωμένο και ενισχυμένο με την παρουσία της πιο αφύσικα και απίστευτα όμορφης γυναίκας στον πλανήτη, δηλαδή της Cheryl Cole, που είδα προχθές και live και ακόμα το νιώθω. Sigh.) Η παραίτηση του Nigel Lythgoe μπορεί μόνο να σημαίνει οτι ο Κακός Κριτής (ΤΜ) θα εξελιχθεί σιγά-σιγά σε όλο και πιο influential φιγούρα στην παραγωγή του show. Ίδωμεν.

Σε άλλα νέα, μέχρι το weekend θα μιλήσουμε για τα shows του Σεπτέμβρη, για να οργανωνόμαστε κιόλας σιγά-σιγά. Ψιλο-καλό μας χειμώνα, τύπου.

4 σχόλια:

  1. ela bro....kala na maste.me anna lucia ksana sto lost kai me gamato cd apo kings of leon.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από την Τρίτη τελευταία σεζόν SHIELD!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. to palio cupid, me ton tupa apo to entourage to evaze sto tv makedonia prin merikous mhnes...an thumamai kala olh h istoria aforouse enan tupa pou nomize oti htan o theos erwtas i kati tetoio kai h sunanastrofh tou me mia psyxologo pou analamvane sugkentrwseis pou voithoun anthrwpous na dhmiourgisoun sxeseis kai ktl...sumpathes alla oxi tpt sugklonistiko...

    ΑπάντησηΔιαγραφή