Things I don't like right now, Four: '24'

Θα σταματάμε τώρα να το συζητάμε κάθε φορά που ο Jack θα πρέπει να βασανίσει κάποιον προκειμένου να σώσει εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους; Πόσες φορές ακόμα θα ακούσουμε τα ίδια επιχειρήματα και κόντρα επιχειρήματα για κανόνες, απουσία αυτών και την αναγκαιότητα ή μη υπάρξής τους; Σε ποιο σημείο απλά γυρνάς και διαολοστέλνεις την οθόνη σου (που δεν φταίει και τίποτα, στο κάτω-κάτω); Ίσως όταν η Μία Κάποια Πράκτορας Rene Walker, που έχει δει από πρώτο χέρι τη βαρύτητα, επικινδυνότητα και σημαντικότητα της κατάστασης, αρχίζει να μυξοκλαίει όταν υποχρεώνεται να κάνει το αυτονόητο, τη δουλειά της; Ή ίσως όταν καρφώνει τον Jack στον ανώτερό της λέγοντάς του οτι δολοφόνησε τον Ένα Κάποιον Mole χωρίς κανέναν απολύτως λόγο;

Δεν είναι οτι η φετινή σεζόν της σειράς είναι κακή ή εξωφρενικά βαρετή σαν την 6η, είναι απλά οτι δε λέει να βγάλει το σκασμό σχετικά με ένα θέμα που με κάνει να θέλω να πετάω παπούτσια στην οθόνη (που εξακολουθεί να μη φταίει σε τίποτα) κάθε δεύτερο επεισόδιο. Ευτυχώς το επόμενο επεισόδιο μας έρχεται κατόπιν ενός διαστήματος 6-7 μηνών από το 8ο, χρόνος πιστεύω αρκετός για να στάθηκαν οι συγγραφείς μεταξύ τους και να συζήτησαν ή ψυχραιμότερα να διαπίστωσαν πόσο ενοχλητικό είναι αυτό στο οποίο επιμένουν και επιμένουν και επιμένουν. Περισσότεροι κακοί πολιτικοί, λιγότεροι καρτουνίστικοι liberal pussies, please.

.

4 σχόλια:

  1. Περιμένω κι εγώ πολλά από το επόμενο επεισόδιο και μετά. Μακάρι να μην διαψευστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν περνάω άσχημα ως τώρα. Απλά ως το πρώτο "νέο" επεισόδιο της 7ης σεζόν, το επόμενο θα δείξει σε μεγάλο βαθμό πού θα κινηθεί η υπόλοιπη χρονιά για τη σειρά, εξ ου και επιμένω σε αυτό που με εκνευρίζει διαρκώς.

    Α, κι επίσης ο Jack θα μπορεί πια να λέει οτι έχει επισκεφθεί τη Sangala... :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ με την κριτική σου, αλλά προσωπικά, για τον Jack είμαι διατεθιμένη να συγχωρήσω τα πάντα :-p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν μη τι άλλο οφείλουμε τον πρέποντα σεβασμό στον απόλυτο action hero των '00s!

    ΑπάντησηΔιαγραφή