Tyler In the Loop


Xτυπήσαμε Σεπτέμβρη που και πέρσι ήταν τρελό μανίκι, εξ ου και το radio silence των τελευταίων 2 βδομάδων. Στο ενδιάμεσο έχω δει (αλλά δεν έχω προλάβει να γράψω) ό,τι έχει παιχτεί από True Blood, Hung και Entourage (για τα δύο πρώτα θα γράψω σίγουρα έστω και κάτι πολύ σύντομο όταν παιχτεί το φινάλε τους την ερχόμενη Δευτέρα), είδα τον Eric να πετάει, είδα το Project Runway να ξεκινάει με τρελό κέφι την καριέρα του στο Lifetime και πρόλαβα να ξεκλέψω ματιές στο ανανεωμένο X-Factor που πήγε τις οντισιόν μπροστά σε live κοινό και κάτι έχασε, νομίζω. (Αλλά can't wait για την τελική φάση, και πάλι.)

Και... αυτά βασικά. Εκτός από Hung και True Blood, ετοιμάζεται κι ένα ποστ μίνι-preview για Σεπτέμβριο και Οκτώβριο που θα ανέβει σήμερα-αύριο. Πέραν αυτών, θα καλύψω ό,τι προλάβω από τις πρεμιέρες αυτής της βδομάδας (Melrose Place! Melrose Place!!) και ίιισως και της επόμενης (Gossip Girl! Gossip Girl!!), μετά θα εξαφανιστώ -επίσημως αυτή τη φορά- για 2 εβδομάδες, και όπως και πέρσι θα επιστρέψουμε με φουλ ρυθμούς την 1η Οκτωβρίου.

(*) το ποστ είναι ονομασμένο προς τιμήν της κινηματογραφικής μεταφοράς του 'The Thick of It' του BBC, που καθώς γράφονται αυτές οι γραμμές δεν είναι προγραμματισμένη να ξαναπαιχτεί σε ελληνική αίθουσα.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου