Amy Palladino does HBO


H επιστροφή της Jezebel James ήταν μια αποτυχία και μισή στο Fox, αλλά η AMy Sherman-Palladino ανήκει σε μια εκλεκτή ομάδα δημιουργών που δε θα σταματήσω ποτέ να χαίρομαι όποτε επιστρέφουν στην τηλεόραση, πόσο μάλλον όταν το κάνουν από τη συχνότητα του ΗΒΟ. Έτσι αυτή τη φορά όχι μόνο δε θα χρειαστεί να υποστούμε το φρικτό laughtrack που εν μέρει καταδίκασε την προηγούμενη προσπάθειά της, αλλά θα δούμε τη γυναίκα που μας έφερε τη ζάχαρη την ίδια σε τηλεοπτική μορφή (το Gilmore Girls, ντε) να πειραματίζεται με ενήλικο περιεχόμενο.

Ως συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις μου είναι αδιάφορο το premise ή το talent που θα συμμετάσχει, και ενθουσιάζομαι ανεξαρτήτως. Αλλά για λόγους πληρότητας, αναφέρω απλώς οτι ο Hollywood Reporter περιγράφει το πρότζεκτ ως το χρονολόγιο μιας "relationship between three adult sisters, all writers sharing the same upper east side apartment building, and their mother, a domineering literary lioness."

Ή, όπως μάλλον ακριβέστερα το θέτει η ίδια η Amy, "It's a story of love, hate, family -- and finding the perfect opening line." Μα τι άλλο.

.

3 σχόλια:

  1. Άσε, τον απόλαυσα κι αυτόν. Υπάρχουν κάτι live-blogging θησαυροί εκεί έξω, υπάρχει κι ένα msn session γεμάτο ξεκαρδιστικά σχόλια, γενικά μόνο λατρεία για τον Χριστόφορα :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ διασκεδάζω με τον PPKL ακόμη κι εγώ που έβλεπα Roger Rabbit! Είναι φαινόμενο, δεν βλέπεις την σειρά του αλλά γελάς για μια βδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή