SDCC Report: Doctor Who



“Haven't you figured that one out yet?”

To trailer της σεζόν 6b του Doctor Who παίχτηκε στο πλαίσιο της παρουσίας της σειράς στο San Diego Comic-Con αυτό το Σαββατοκύριακο και είναι, αναμενόμενα, φοβερό. Ξεκινάει με τον Doctor να θυμίζει το τραγικό σημείο στο οποίο είχαμε αφήσει την κατάσταση και μέχρι το τέλος υπόσχεται ουσιαστικά λύση για αυτό τον χωροχρονικό γρίφο μέσα από την παραπάνω παιχνιδιάρικη ερώτηση.

Στο ενδιέμασο, της κακομοίρας. Σε ένα σημείο το τρέιλερ απλά αδειάζει το ένα μετά το άλλο τα τέρατα (γνώριμα και μη) που αναμένεται να δούμε στα εναπομείναντα 6 επεισόδια, και δε μπορείς παρά να ενθουσιαστείς και πάλι. Βλέπουμε ακόμη τον Hitler να ευχαριστεί που του έσωσαν τη ζωή (!), την River με το ίδιο eye-patch που έχει η Kovarian, και κυριότερα, την Amy με κατάνα μπροστά σε πολύ λευκό.

Amazing.

Κυκλοφόρησε ακόμα ένα τρέιλερ, συγκεκριμένα για το 11ο επεισόδιο της σεζόν με τίτλο 'The God Complex', και είναι... περίεργο. Με καλό τρόπο περίεργο. Γράφει ο Toby Whithouse, δημιουργός του Being Human. (Με όχι και τόσο πετυχημένο δείγμα γραφής στο Doctor Who το 'Vampires of Venice'.)



Η σειρά επιστρέφει στις 27 Αυγούστου.

Παράλληλα, η Karen Gillan επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της και στην 7η σεζόν (μέχρι πρόσφατα γνωρίζαμε μόνο για τον Matt Smith), η οποία θα προβληθεί τη σεζόν 2012-2013.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου