#blogoscars 2012

Συνεχίζοντας να είμαστε απολύτως επίκαιροι, περνάμε τώρα στις καλύτερες ταινίες του 2011. (Κατά το Μάρτιο θα ασχοληθώ και με το 2012, υπομονή!) Υπάρχει λοιπόν αυτό το μπλογκοψήφισμα που γίνεται φέτος για 2η χρονιά από τους @Rebelli0n, @manolis και τον υποφαινόμενο, φέτος με την προσθήκη στην επιτροπή του @dimitrisdx, regional manager του γραφείου Θεσσαλονίκης. Φέτος θα είναι πιο σουλουπωμένο το όλο πανηγύρι, πέρσι γινόταν πρώτη φορά και κάπως νιώθαμε πως κράτησε για πάντα. (Χειρότερα πράγματα από αυτό έχουν συμβεί πάντως.) Τώρα όλα ξεκινάν και τελειώνουν μέσα σε 2 βδομαδούλες. Φέτος επίσης τα blogoscars διοργανώνονται και με τη στήριξη του ΣΙΝΕΜΑ/cinemag.gr, που σημαίνει πως θα έχουμε πάρτι μετά τη λήξη καθώς και καλεσμένη στην απονομή βραβείων τη Rooney Mara, αν και αρχίζω να υποψιάζομαι πως αυτό το τελευταίο ήταν μάλλον παραπλανητικό. (*ξανατσεκάρει τους όρους*)

ΤΕΛΟΣπάντων, επειδή ο πανικός θα ξεκινήσει την άλλη βδομάδα ήθελα να πω ότι και φέτος οι λίστες μου θα ποστάρονται σε ένα tumblr που έφτιαξα απλώς για να ποστάρω πράγματα που δεν έχω πού αλλού να ποστάρω (μαγικό ίντερνετ) καθώς και:

α) Να σας πείσω να συμμετάσχετε και να ψηφίσετε και εσείς, επειδή γιατί όχι
β) Να ψηφίσετε το 'Drive' σε όλες τις κατηγορίες (Αυτοκίνητο Οδηγού για Β' Γυναικείο Ρόλο)
γ) Να έρθετε να δείτε το Hugo εφόσον συμμετέχετε στην ψηφοφορία και μένετε Αθήνα (σόρι για τη διάκριση, φέτος άνοιξε το γραφείο στη Θεσσαλονίκη, δώστε μας ένα χρόνο ακόμα)
δ) Να ρίχνετε συνεχείς ματιές σε αυτό το tumblr και σε αυτό το tumblr γιατί είναι τρομερά και γιατί ανεβάζουν συνεχώς απίστευτες mini λιστούλες με κάθε πιθανή θεματολογία ενόψει blogoscars. (Μα, The hammer is my penis;!)
ε) Μπορείτε να ρίχετε συνεχείς ματιές και σε άλλα tumblr
στ) Επίσης υπάρχει αυτή η μαγεία.
ζ) Να προμοτάρω τα αγαπημένα μου!

Ξεδιάντροπα FYC: Andy Serkis για το 'Rise of the Planet of the Apes'! Το ίδιο το 'Rise of the Planet of the Apes'! Tarsem για το 'Immortals'! Rooney Mara! David Fincher! Aaron Sorkin! Ryan Gosling, Ryan Gosling και Ryan Gosling! Jessica Chastain, Jessica Chastain, Jessica Chastain, Jessica Chastain... βασικά έχασα το μέτρημα αλλά το πιάσατε. 'Senna'! 'Hugo'!, και το λέω ως κάποιος που έχει να ενθουσιαστεί με ταινία του Scorsese από όταν το σινεμά ήταν ακόμα βουβό. 'Like Crazy'! Η Felicity Jones στο 'Like Crazy'! Η φωτογραφία στο 'Like Crazy'! Sion Sono με το ένα, Sion Sono και με το άλλο! Takashi Miike για σκηνοθεσία στο '13 Assassins' γιατί η 45λεπτη μάχη είναι κινηματογραφικό μνημείο! Το άλογο στο 'War Horse'! (kidding, σχεδόν) Το 'Take Shelter', Παναγία μου. Και ξανά: Το 'Senna'!

Εδώ δηλώνετε συμμετοχή, έχετε 10 μέρες ακόμα. Χοπ χοπ χοπ

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου