Darren Aronofsky directs Lost & more... (50th Post! Collector's Item!)

Επετειακό post! Και τι καλύτερος τρόπος εορτασμού, παρά ένα στριπτίζ από την Erica Durance! Στο επόμενο Smallville, η Lois πάει undercover ως στρίπερ, και τα θαυμαστά αποτελέσματα μπορείτε να απολαύσετε καθόλη τη διάρκεια αυτού του post!

  • O Darren Aronofsky πρόκειται να σκηνοθετήσει για το Lost. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, όντας φανατικός της σειράς επικοινώνησε ο ίδιος μέσω του ατζέντη του με τον showrunner, Carlton Cuse, και πολύ απλά δήλωσε οτι ενδιαφέρεται να γυρίσει ένα επεισόδιο. Φυσικά ο Cuse δεν ήθελε δεύτερη κουβέντα, και με συνοπτικές διαδικασίες κανονίστηκε ο σημαντικός σκηνοθέτης να σκηνοθετήσει ένα από τα τελευταία επεισόδια της σεζόν, ώστε να μην υπάρχει και πρόβλημα με το post-production του The Fountain.
  • Το FOX κατά τα φαινόμενα είχε μεγαλύτερη επιτυχία στα νέα shows από ό,τι περίμενε, που τώρα δεν έχει τι να τα κάνει. Το Prison Break ολοκληρώνει στις 28/11 τα 13 επεισόδια που ήταν η αρχική παραγγελία, και το δίκτυο μας ενημερώνει οτι αυτό θα αποτελέσει το "Fall Finale". Τα υπόλοιπα 9 επεισόδια, για να συμπληρωθεί η σεζόν, είναι άγνωστο πότε θα ξεκινήσουν να προβάλλονται και σε ποιο timeslot. Θυμίζω οτι από τον Ιανουάριο, το timeslot του ΡΒ καταλαμβάνεται από το 24 που επιστρέφει με την 5η σεζόν του.
    Σε σχετικά νέα, το ABC βάζει στο ράφι για όλη τη διάρκεια του Ιανουαρίου, το Alias. Κάτι η εγκυμοσύνη της Garner, κάτι τα μετριότατα νούμερα, και να ξαφνικά ενάμισης μήνας χωρίς Alias. Όλο και πιο απίθανο δείχνει το ενδεχόμενο η σειρά να ανανεωθεί και για 6η σεζόν...
  • O δημιουργός του Six Feet Under, και βραβευμένος με Oscar σεναριογράφος Alan Ball, επιστρέφει στο ΗΒΟ με νέα σειρά. Και τι σειρά μάλιστα! Θα πρόκειται για fantasy βασισμένο στη σειρά βιβλίων Southern Vampire της Charlaine Harris. Κατά προφανή τρόπο, αναμένουμε τα καλύτερα.
  • Ευχαριστούμε, Erica. Κλείνω αναφέροντας πως, σύμφωνα με ανακοίνωση του δικτύου NBC, το πετυχημένο My Name is Earl επεκτείνεται κατά 2 επεισόδια για την πρώτη σεζόν του, φτάνοντας έτσι τα 24. The more, the merrier.
Ήταν η επετειακή έκδοση των τελευταίων τηλεοπτικών νέων. Από το επόμενο post όλα θα είναι ξανά βαρετά ως συνήθως. ;)

2 σχόλια: