2005 Review: Previously On... CBS & UPN

...How I Met Your Mother
Με ένα πολύ επιτυχημένο σερί επεισοδίων και με τη σχέση του Ted με τη Robin να περνά σε διαφορετικό επίπεδο, η σειρά μπαίνει στο 2006 με τις καλύτερες συνθήκες. Εντάξει, δεν είναι δα και το character development που θα ζήλευε ο Whedon, αλλά για sitcom είναι αρκετό, και κρατάει τα πράγματα ζεστά. Επιπλέον, η εμφάνιση της μητέρας του τίτλου πρέπει σιγά-σιγά να γίνεται ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα γεγονότα της τηλεόρασης. Θα συμβεί μέσα στο 2006? Εδώ θα είμαστε για να το μάθουμε.
Επιστρέφει 9/1.

...Veronica Mars
Έχει τα κότσια να αλλάζει τα δεδομένα όσο συχνά θέλει, δεν τσιγγουνεύεται τα jaw-dropping cliffhangers, δε δυσκολεύεται καθόλου να ξεπερνά τον εαυτό της επί μονίμου βάσεως, διαθέτει χαρακτήρες που από στιγμή σε στιγμή θα ζωντανέψουν γιατί είναι Tόσο. Γαμημένα. Αληθινοί., και όταν πονάνε πονάω και όταν είναι χαρούμενοι κυκλοφορώ με ένα ηλίθιο χαμόγελο για όλη την υπόλοιπη μέρα. Η σειρά είναι καλύτερη από πέρσι και αυτό παραήταν δύσκολο, αλλά συνέβη. Πλέον, ίσως και να είναι ό,τι τελειότερο υπάρχει στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή.
Επιστρέφει 18/1.

...Everybody Hates Chris
Ειλικρινά, με έχει κουράσει. Δεν υπήρξε σε κανένα σημείο το αστειότερο των νέων sitcoms, αλλά σε σχέση με μερικά υστερεί πλέον και σε ανάπτυξη, κάτι που για μένα πάντα διαχώριζε τις καλές κωμωδίες σε αυτές που μπορώ να παρακολουθήσω και σε αυτές που βλέπω casually. Και αυτή η σειρά, επειδή δεν είναι δα και κακή (το γέλιο το χαρίζει σταθερά, απλώς όχι τόσο συχνά ή έντονα) μάλλον πάει σιγά-σιγά στη δεύτερη κατηγορία.
Επιστρέφει 12/1.

Up Next: The WB

Also: Fox, ABC, NBC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου