Major NBC news

Κατά τη διάρκεια της προχθεσινής συνέντευξης τύπου του προέδρου του NBC στο πλαίσιο του TCA Tour, μάθαμε λίγο-πολύ τα πάντα για τις σημαντικότερες παραγωγές του δικτύου.

Σχετικά με το μέλλον των ήδη υπάρχοντων σειρών:
  • Will & Grace: Θα γυριστούν 24 επεισόδια. Το φινάλε της σειράς θα προβληθεί στις 18 Μαϊου.
  • Scrubs: Θα γυριστούν 24 επεισόδια.
  • My Name Is Earl: Θα γυριστούν 24 επεισόδια. Η σειρά ανανεώθηκε από τώρα για 2η σεζόν 22 επεισοδίων.
  • The Office: Η τρέχουσα σεζόν θα λήξει στις 30 Μαρτίου λόγω των κινηματογραφικών υποχρεώσεων του Steve Carell. Η σειρά ανανεώθηκε από τώρα για 3η σεζόν 22 επεισοδίων.
  • Surface: Το επεισόδιο της 6ης Φεβρουαρίου θα είναι και το finale. Ακόμα υπάρχει περίπτωση να ανανεωθεί και για την επόμενη σεζόν, αλλά σε κάθε περίπτωση το τελευταίο επεισόδιο για φέτος θα έχει ένα είδος κλεισίματος.
  • The West Wing: Το δίωρο φινάλε της σειράς θα προβληθεί στις 14 Μαϊου.

Επιπλέον δόθηκαν αναλυτικές πληροφορίες για τις νέες σειρές που θα κάνουν πρεμιέρα μέσα στο 2006.
  • Conviction: O Dick Wolf (Law & Order) δημιουργεί ένα νέο δικαστικό δράμα με μια εντυπωσιακή συλλογή "ωχ, αυτός δεν έπαιζε στο...?" προσώπων.
    Πρωταγωνιστούν οι Stephanie March, Jordan Bridges, J. August Richards, Milena Govich, Eric Balfour, Anson Mount και Julianne Nicholson.
    Πρεμιέρα 3/3.
  • Heist: O Doug Liman παρουσιάζει μια σειρά που ακολουθεί μια ομάδα επίδοξων ληστών ενώ σκοπεύει να διαρρήξει ταυτόχρονα 3 μεγάλα κοσμηματοπωλεία του Beverly Hills την εβδομάδα των Oscar.
    Πρωταγωνιστούν οι
    Dougray Scott, Steve Harris, Seymour Cassel, Marika Dominczyk και David Walton στο ρόλο των διαρρηκτών, μαζί με τους Michele Hicks, Reno Wilson και Billy Gardell στυς ρόλους των ντετέκτιβ.
    Πρεμιέρα 22/3.
    Η σειρά πιθανότατα θα παιχτεί για 13 συνεχόμενες εβδομάδες μέχρι και το τέλος Ιουνίου, οπότε και θα τελειώσει η σεζόν.
  • Teachers: Νέα κωμωδία από συντελεστές του Will & Grace και του Scrubs, που ακολουθεί έναν νέο καθηγητή σε σχολείο πηγμένο στη γραφειοκρατεία.
    Πρωταγωνιστούν οι
    Justin Bartha, Sarah Alexander, Deon Richmond, Phil Hendrie, Sarah Shahi, Matt Winston και Kali Rocca.
    Πρεμιέρα 6/4.
Τέλος, στο pilot watch του δικτύου αναφέρθηκε οτι πέραν των "σίγουρων" The Black Donnellys και Studio 7 on Sunset Strip, άλλος ένας πιλότος-γερό χαρτί του NBC ενόψει του νέου έτους θα είναι το δράμα Kidnapped, με λίγο-πολύ ξεκάθαρο premise.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου