Pilot Watch 3/2: Him & Us, Sheriff Luke, Mr. & Mrs. Smith, Ultra

Sheriff Luke
Oι σεναριογράφοι Larry McMurtry και Diana Ossana, μόλις βραβευμένοι με Golden Globe για το αριστουργηματικό 'Βrokeback Mountain' (και με ένα Oscar καθ'οδόν), πρόκειται να μεταφέρουν τις western ανησυχίες τους και στη μικρή οθόνη. Το ABC έκλεισε μαζί τους συμφωνία συγγραφής σεναρίου για πιλότο, του οποίου θα έχουν την επίβλεψη ως executive producers. Το Sheriff Luke θα περιστρέφεται γύρω από τον -
βετεράνο στον πόλεμο του Κόλπου- σερίφη μιας μικρής πόλης, η οποία μαστίζεται από την παράνομη μετανάστευση και τη διακίνηση ναρκωτικών. Αναμένεται περισσότερο Melquiades Estrada και λιγότερο John Wayne, οπότε θα είμαστε stand by για κάθε νέο.

Him & Us
Επίσης στο ABC, έχει αρχίσει η διαδικασία του casting για τον νέο κωμικό πιλότο του δικτύου, βασισμένο στη ζωή του Elton John και τη σχέση του με τον μάνατζερ και το entourage του. Φοβάμαι οτι, εβρισκόμενο στην ελέυθερη τηλεόραση, θα πρόκειται για μια watered εκδοχή του ξέφρενου Entourage του ΗΒΟ. Σε κάθε περίπτωση θα το παρακολουθώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, κυρίως λόγω του ηθοποιού που επελέγη για το ρόλο του "Elton John": τoν Anthony Stewart Head, εξαιρετικό Βρετανός θεατρικό ηθοποιό, και επιπλέον με ένα θρυλικό ρόλο στην αμερικάνικη τηλεόραση, αυτόν του βιβλιοθηκάριου/watcher Rupert Giles στην Buffy του Joss Whedon. Μαζί, ως γραμματέα του μάνατζερ θα δούμε την Ashley Williams, Victoria αυτές τις μέρες στo sitcom How I Met Your Mother.

Mr. & Mrs. Smith
Συνεχίζουμε με ABC, με το spin-off της γνωστής uber-fun μπλοκμπαστεριάς, χωρίς βέβαια το ζεύγος Brangelina. Παρόντες στην τηλεοπτική ενσάρκωση του project θα είναι όμως οι δημιουργοί της ταινίας, Simon Kinberg (σενάριο) και Doug Liman (σκηνοθεσία) που θα κρατήσουν τα καθήκοντά τους τουλάχιστον όσο αφορά στον πιλότο. Για τον σεναριογράφο του επερχόμενου 'X-Men: The Last Stand' αυτή θα είναι η πρώτη εξόρμηση στην μικρή οθόνη, αλλά για το δημιουργό του αγαπημένου 'Go' θα είναι η 3η, μετά τη σκηνοθεσία των πιλότων του The O.C. και του επερχόμενου Heist. To νέο αυτό project βλέπει ως πιθανή περίοδο προβολής το φθινόπωρο του 2007, οπότε έχουμε ζωή ως τότε.

Ultra
To CBS εξετάζει την περίπτωση του Ultra, μεταφοράς του ομώνυμου υπερηρωικού κόμικ της Image, από τους αδερφούς Luna ('Spider-Woman: Origin'). Το κόμικ, και η πιθανή σειρά, ακολουθεί τη ζωή της single υπερηρωίδας Pearl Penalosa σε μια προσπάθεια εξισορρόπησης της προσωπικής ζωής και των υποχρεώσεων που φέρνει το επάγγελμα. Ο πιλότος αναπτύσσεται από τη Barbara Hall, δημιουργό του Joan of Arcadia. Αν πάντως το εγχείρημα ευδοκιμήσει, την ερχόμενη σεζόν η τηλεόραση θα γεμίσει με υπερήρωες. Πέραν του ήδη υπάρχοντος Superman (Smallville), οι άλλες τρεις (!) νέες προσθήκες θα είναι οι Aquaman και Blade στις ομώνυμες σειρές τους, και φυσικά το Ultra. Πλάκα θα έχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου