Lost Viewers

Το Lost χτύπησε season-low με το επεισόδιο αυτής της εβδομάδας, στο οποίο συντονίστηκαν λιγότεροι από 16 εκατομμύρια θεατές. Έτσι είναι, κυρ-Damon μου, γιατί μπορεί τώρα η σειρά να ανεβάζει ταχύτητα (ελπίζω, τουλάχιστον) ενόψει του φινάλε της σεζόν, αλλά στο μεταξύ πασχίζουμε να αρμέξουμε 3 γραμμάρια εξέλιξης στην πλοκή. Η υπομονή έχει και τα όριά της.

Όρια που ελπίζω να είναι ακόμα μακριάααα στην περίπτωση του CW. Η Veronica Mars μετακινήθηκε αυτή τη βδομάδα στα βράδια της Τρίτης, και μπορεί να απομακρύνθηκε από το Lost αλλά με δεδομένο και το παραπάνω, μπορεί τελικά αυτό να μην ήταν και τόσο αναγκαίο. Τα νούμερα δείχνουν μια μάλλον τρομακτική απώλεια ενός 30% θεατών από το αμέσως προηγούμενο επεισόδιο, με την τελική καταμέτρηση να μας βγάζει μόλις πάνω από τα 2 εκατομμύρια. Τώρα δεν πειράζει που εγώ έχω αρχίσει να ανησυχώ για το μέλλον της σειράς, ε?

Εν συντομία, μερικά ακόμα ενδιαφέροντα. Lost, Desperate Housewives και Alias, θα προσφέρονται δωρεάν μέσω streaming από το site του ABC αυτό το καλοκαίρι. Χρέωση μηδέν, αλλά με υποχρεωτική παρακολούθηση διαφημίσεων. Χαριτωμένο.

Το NBC έθεσε την 8η Ιουνίου ως μέρα πρεμιέρας του δράματος Windfall το οποίο περιμένω πώς και πώς. Έχει Luke Perry (ναι, τραβάτε κανά ζόρι? Κάποιοι μεγαλώσαμε με 90210!). Έχει Lana Parrilla (κουκλάρα, η παραμονή σου στο 24 ήταν τόσο σύντομη...). Έχει Sarah Wynter (άλλη κουκλάρα, η δική σου παραμονή στο 24 δεν ήταν άσχημη, but still...). Έχει ωραίο concept (20 νικητές λαχείου και οι διασταυρούμενες ζωές τους μετά τη νίκη τους). Σαν Lost αλλά χωρίς τα ενοχλητικά μυστήρια που τραβάνε για πάντα. Δηλαδή μια πατροπαράδοτη σαπουνόπερα. Όμορφα!

Και τέλος, μπορεί το Threshold να ήταν απαράδεκτο, αλλά αν στεναχωρήθηκα για ένα λόγο, ήταν επειδή χάσαμε την Carla Gugino από τις οθόνες μας. Τα ευχάριστα έρχονται από ΗΒΟ μεριά, όπου σύμφωνα με πληροφορίες θα δούμε την πρωταγωνίστρια του Robert Rodriguez να εμφανίζεται σε 6 επεισόδια του Entourage, από τον Ιούνιο. Whee!

A Guide to Season's Finale (updated)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου