Harold Ramis on The Office

Έσκασε σήμερα ένα πολύ ενδιαφέρον νέο σχετικά με το Office: όπως ακριβώς συνέβη και με το βρετανικό προκάτοχό του, έτσι το αμερικάνικο show θα μας χαρίσει ένα υπερμεγεθές Christmas Special, το οποίο θα διαρκεί μια ώρα. Επιπλέον, το επεισόδιο θα σκηνοθετήσει ο Harold Ramis, του οποίου το Groundhog Day παραμένει μια από τις αγαπημένες μου ταινίες ever. Για το obligatory joke, να προτείνω το εξής: o Jim θα ζει και να θα ξαναζεί την παραμονή Χριστουγέννων στο γραφείο, μέχρι να αντιληθφεί πως η μέρα θα τελειώσει μόνο όταν τα φτιάξει επιτέλους με την Pam.

Από την ίδια πηγή, προέρχεται το νέο οτι ο JJ Abrams ενδέχεται να σκηνοθετήσει ένα επεισόδιο της σειράς για τα sweeps του Φλεβάρη, το οποίο είναι κουφό, καρα-άσχετο, αλλά φυσικά καλοδεχούμενο! Εξάλλου, <τοποθετήστε κακιασμένο σχόλιο για την ανωτερότητα του Office έναντι του Lost εδώ>.

Και σε κάτι παντελώς άσχετο, αλλά πολυαναμενόμενο: Το Friday Night Lights χτύπησε 8.3 εκατ. θεατές στο timeslot του Studio 60, νούμερο που είναι κατά ένα εκατ. μεγαλύτερο από τα νούμερα που είχε ως τώρα, και ταυτόχρονα υψηλότερα από ό,τι έχει κάνει η σειρά του Aaron Sorkin εδώ και σχεδόν ένα μήνα. Κάτι μου λέει οτι θα έχουμε εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα, και ο νοών νοείτο...

1 σχόλιο: