Top 10 shows for October

10. Weeds
>Killer cliffhanger + Zooey Deschanel = must-see-TV. Μόνο που δεν ακούω το Showtime να το ανανεώνει και ανησυχώ...

9. Project Runway
>Το πρώτο μέρος του φινάλε ήταν αχρείαστο και αχαρακτήριστα soapy. Αλλά η τελευταία ώρα ήταν εκεί ψηλά με τα υπόλοιπα επεισόδια αυτού του γελοιωδώς καλοφτιαγμένου reality, οπότε δεν χάνει τη θέση του. Plus, ο Jeffrey το πήρε, επεκτείνοντας το σερί μου στις 3/3 προβλέψεις νικητών reality μέσα στο 2006...

8. Lost
>Bear in mind, το χθεσινό φανταστικό επεισόδιο προβλήθηκε Νοέμβρη, γι'αυτό η σειρά δεν βρίσκεται πολύ-πολύ ψηλότερα. Τώρα το κρατάει μόνο η γυάλινη μπαλλαρίνα...

7. Veronica Mars
>Ακόμα και όταν δεν εντυπωσιάζει, η Veronica είναι top-10 τηλεόραση.

6. Studio 60 on the Sunset Strip
>Save Studio 60!

5. Friday Night Lights
>Δεν ξεφουσκώνει καθώς περνάνε οι εβδομάδες. Μπορεί πράγματι να εξελιχθεί στο καλύτερο WB show όλων των εποχών?

4. The Office
>Σταθερή αξία. Αστείο, συγκινητικό, συναισθηματικό. Ο way-over-the-top Dwight δεν αρκεί για να ρίξει τη σειρά από το top-5.

3. Grey's Anatomy
>Από τις υπερδυνάμεις του Allan Heinberg μέχρι την "επιστροφή" του Denny, όλα είναι τέλεια και πάλι. Το Grey's δε χάνει ούτε βήμα, παραμένοντας με διαφορά το καλύτερο network show για μυριοστό συνεχόμενο μήνα.

2. The Wire
>Μην παραπλανείστε από τον αριθμό εδώ αριστερά, απλά έτυχε. Τo The Wire είναι το σπουδαιότερο τηλεοπτικό δημιούργημα των 00's, κι εδώ συνεχίζει να εξερευνά κάθε πτυχή της σύγχρονης κοινωνίας, καθώς η εκλογική μάχη φουντώνει.

1. Battlestar Galactica
>Δεν το περιμένω να είναι εδώ και στη συνέχεια, αλλά frak me αν ο Οκτώβρης δεν είδε στο BSG το πιο αγωνιώδες, πολυεπίπεδο, σκεπτόμενο, καθηλωτικό, συνταρακτικό σερί επεισοδίων όμοιο του οποίου σπάνια έχω δει σε οποιοδήποτε άλλο show. Ever.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου