WhedonWatch: Jeph Loeb writes for Buffy season 8

So, αυτό είναι λίγο μαλακία. Ο Jeph Loeb, μετριότατος συγγραφέας κόμικς και τηλεοπτικός παραγωγός (που για κάποιο λόγο έχει πολύ καλό όνομα στο Hollywood αλλά και στο χώρο των κόμικς), θα γράψει το δεύτερο story arc της 8ης σεζόν της Buffy. O Loeb είναι φίλος του Whedon και μάλιστα κάποτε επρόκειτο μαζί να αναπτύξουν το Buffy Animated πριν το project πεθάνει οριστικά.

Ο Jeph Loeb έχει δουλέψει ως παραγωγός/σεναριογράφος στο Smallville, στη δεύτερη σεζόν του Lost και αυτή τη στιγμή στο Heroes. Έχει γράψει μερικά από τα πιο υπερεκτιμημένα κόμικς των 90s, ιδιαίτερα το The Long Halloween, αλλά και μερικά από τα χειρότερα της τρέχουσας, με μεγαλύτερο σκουπίδι όλων το Batman: Hush. Αυτή τη στιγμή δουλεύει στη Marvel Comics με αποκλειστικό συμβόλαιο, αλλά υποπτεύομαι πως όταν ο Whedon ζήτησε από την εταιρεία να του παραχωρήσει τον Loeb για 4 τεύχη, η Marvel τσακίστηκε.

Η 8η σεζόν της Buffy θα δημοσιευτεί σε μια σειρά mini-series από την Dark Horse, ξεκινώντας αυτό το Μάρτιο. Ο δημιουργός Joss Whedon θα έχει τη γενική επίβλεψη των σεναρίων, ενώ θα γράψει το πρώτο και το τελευταίο arc. Πολλοί ακόμα σημαντικοί σεναριογράφοι πρόκειται να δουλέψουν πάνω στο project.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου