Top 10 shows for November

10. Lost
>Ένα σπουδαίο 5ο επεισόδιο κι ένα δυνατό φινάλε για τη μίνι-σεζόν, βάζουν το Lost στη δεκάδα αυτού του πολύ δυνατού μήνα.

9. Survivor
>Πλάκα στην πλάκα, αυτό το μήνα έγιναν τόσες μαζεμένες ανατροπές που το Survivor έγινε πιο συναρπαστικό κι από Veronica Mars, που λέει ο λόγος...

8. The Office
>Άνισος μήνας για την αγαπημένη κωμωδία- για κάθε στιγμή Jim/Pam/Karen, θα είχαμε κι έναν Prison Mike.

7. How I Met Your Mother
>Και ξαφνικά εγένετο Robin Sparkles! Aλλά και το slapbet από μόνο του θα αρκούσε για να φέρει το ολοένα και καλύτερο sitcom στη δεκάδα.

6. The O.C.
>Δημιουργική ανάσταση? It's all about Taylor, baby! "Yes, I have a psychological predilection to become become romantically attached to men who are nice to me, due to the fact that I was raised by a she-wolf of a mother who practiced emotional terrorism."

5. Ugly Betty
>Με την ίδια ευκολία θα μπορούσα να πω "It's all about Amanda, baby!" αλλά θα αδικούσα το υπέροχο σύνολο που μας έδωσε 3 σερί φανταστικά εορταστικά επεισόδια! It feels so warm inside... :)

4. Battlestar Galactica
>Κακός μήνας για τη σειρά, κάτι αναμενόμενο μετά τα συνταρακτικά 4 επεισόδια της αρχής. Αλλά ο Michael Hogan και το τρίο Baltar-Six-D'Anna, more than made up to it.

3. Grey's Anatomy
>Επική η κλιμάκωση, έντονα τα συναισθήματα, τεντωμένα τα νεύρα- στο λαιμό κάθισε η γαλοπούλα!

2. Veronica Mars
>Τα λόγια είναι φτώχεια. Ανάμεσα στο φινάλε του 7ου επεισοδίου και το teaser του 9ου, η καρδιά μου είχε πάει και είχε έρθει περισσότερες φορές από όσες η Veronica φέρθηκε άσχημα σε κάποιον αγαπημένο της. Από πλευράς χαρακτήρων, αλλά και από πλευράς μυστηρίου, το Νοέμβρη η σειρά είχε ίσως το καλύτερο σερί της, ever.

1. The Wire
>Εκλογές, συμφεροντολογικά παιχνίδια με τους αριθμούς, και στη μέση 4 νέοι που ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους. Ό,τι καλύτερο έχω δει αυτό το χειμώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου