The Office, Season 3, Episode 15


Σύντομα σχόλια για το τελευταίο Office και ένα μικρό preview για το επερχόμενο επεισόδιο του Joss Whedon.

Η Mindy Kaling εκτός από απολαυστική επί της οθόνης ως Kelly, έχει γίνει και η αγαπημένη μου σεναριογράφος της σειράς. Ο λόγος είναι πως όλα τα σενάριά της μοιάζουν με το 'Ben Franklin': δίνουν χρόνο και αστεία σε πρακτικά όλους τους χαρακτήρες, χτυπούν τη σωστή αναλογία ενόχλησης και γέλιου, και περιλαμβάνουν υπέροχα γραμμένες σκηνές του αγαπημένου μας non-ζευγαριού.

Πάρτε ας πούμε τον Kevin καθώς του έτρεχαν τα σάλια για τη stripper ή τη Meredith να φωνάζει "Shut up, Angela!!" ή τον Roy να προσπαθεί να φανεί σοφιστικέ με ακαταλαβίστικες μπούρδες τύπου "It's sexy... the art...". Η Karen με τον Jim έχουν εμφανώς το πολύ μια βδομάδα ως ζευγάρι, και με το γάμο της Phyllis την επόμενη βδομάδα, κάτι μου λέει οτι η Karen θα κάνει κάτι ανόητο ή υστερικό και θα οδηγήσει τα πράγματα στο οριστικό τους κλείσιμο. Κρίμα, πάντως, γιατί εκτός του οτι μου αρέσει δίπλα στον Jim, έχει πάντα όμορφες σκηνές και με την Pam. Αυτή η περίεργη φιλία τους πάνω σε λεπτό πάγο είναι από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά της φετινής σεζόν. Δεν ξέρω κατά πόσο όμως οι συγγραφείς είναι διατεθειμένοι να την κρατήσουν και αφού αποτελέσει παρελθόν για τον Jim, αλλά προσωπικά θα την προτισμούσα σχέση με τον ενοχλητικό Andy του Ed Helms ο οποίος, σε μια κίνηση που προσωπικά με εξέπληξε, ανακοινώθηκε πως προβιβάζεται σε series regular. Χμ.

Την επόμενη βδομάδα, όπως είπαμε, είναι ο γάμος της Phyllis, αλλά στη συνέχεια (15/2) έρχεται το 'Business School', δηλαδή το επεισόδιο του Joss Whedon. Και για να χρυσωθεί λίγο το χάπι της "Wonder Woman" που δε θα γίνει ποτέ, παραθέτω μόνο μια γραμμή από την περιγραφή του επεισοδίου:
Meanwhile Dwight battles wits with a bat that gets loose in the office.
Τώρα. Πειράζει που ως Buffy buff είμαι πιο ενθουσιασμένος για αυτή τη μία ατάκα (δεδομένης της παρουσίας του Whedon πίσω από την κάμερα) από όσο θα ήμουν ποτέ για ολόκληρη την κινηματογραφική Wonder Woman? Eξάλλου, όπως θα έλεγε και ο Xander, "Maybe it was a vampire bat!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου