Josh Schwartz strikes back

Τίποτα επίσημο, απλά ο Hollywood Reporter με χαροποίησε ιδιαίτερα πρωί-πρωί, ενημερώνοντας πως το CW έδωσε πράσινο φως στο δημιουργό του "O.C." να ξεκινήσει τη διαδικασία πρόσληψης συγγραφικού τιμ για το "Gossip Girl," σειρά που συνδημιούργησε με τη Stephanie Savage. (επίσης του "Ο.C.") Το ίδιο συνέβη και με τον πιλότο του για το NBC, "Chuck," οπότε αυτό σημαίνει πως κατά πάσα πιθανότητα ο Schwartz θα βρεθεί του χρόνου με δύο σειρές. Του έθαψε το "O.C." το Fox? Επιστρέφει με διπλό χτύπημα ο Josh! Woo-hoo!

Οι επίσημες αποφάσεις των δικτύων θα γίνουν γνωστές κατά τη διάρκεια των upfront presentations της επόμενης εβδομάδας. Άλλοι πιλότοι που θεωρούνται φαβορί για series pickups είναι μεταξύ άλλων οι:
  • "Dirty Sexy Money," από τον Craig Wright του "Lost" και του "Six Feet Under" με πρωταγωνιστές τους Peter Krause, Samaire Armstrong και Donald Sutherland. Για το ABC.
  • "Sarah Connor Chronicles," από τον Josh Freidman, spin-off του γνωστού κινηματογραφικού franchise, με την Lena Heday στο ρόλο που ερμήνευσε η Linda Hamilton, και τη Summer Glau ("Firefly") στο ρόλο ενός εξολοθρευτή. (?) Για το FOX.
  • "Them," από τους McNamara & Eick, (όπου David Eick, o executive producer του "Battlestar Galactica") ένα μεταφυσικό δράμα με την εσχάτως καστανή Tricia Helfer του BSG στον πρωταγωνιστικό ρόλο, παρέα με τη θεά Rachel Nichols. ("Alias", "The Inside") Για το FOX.
  • "Bionic Woman," κι αυτό από τον David Eick του "Battlestar Galactica" σε ένα ακόμα re-imagining μιας cheesy σειράς των 70s. Πρωταγωνιστεί η Katee Sackhoff. Του -μαντέψτε!- "Battlestar Galactica". Για το NBC.
  • "Lipstick Jungle," διασκευή των γραπτών της Candace Bushnell, of the "Sex & the City" fame. Για το NBC.
  • "Pushing Daisies," από τον Bryan Fuller ("Dead Like Me", "Wonderfalls") το οποίο έχει επίσης λάβει πράσινο φως για staffing συγγραφέων. Για το ABC.
  • Και φυσικά αυτό το αναπόφευκτο spin-off "Private Practice" που μπορεί να φάει μια θέση από κάτι που είναι επίσης trashy αλλά τουλάχιστον το ξέρει.
  • Όπως το υπέροχα campy (στην πρωτότυπη εκδοχή του) "Football Wives" σε σκηνοθεσία Bryan Singer και πρωταγωνίστρια την Lucy Lawless. (Και τα δύο αυτά για το ABC.) Here's hoping!

Περισσότερα από Δευτέρα.

2 σχόλια:

  1. Bravo, ta diabaza to proi gia ton Josh Schwartz kai kataxarika! Eimai panetoimi, eidika gia Gossip Girl. Apo auta pou anafereis pethaino gia Footballers' Wives kai Dirty Sexy Money (logo Krause), kathos episis kai gia Pushing Daisies (logo death) kai Sarah Connor Chronicles giati exo prosopika ties me ton Eksolothreuti. LOL
    Gossip: o Darren Star plakothike me tin Candace Bushnell kai ekane enan piloto-replika tou Lipstick Jungle, to Cashmere Mafia, ton opoio kai poulise sto ABC. Traitor! Also: bitch-fight!

    Question: giati oles autes oi typisses apo to BSG exoun alla projectakia? What about The One?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαι το Lipstick Jungle πάει λογικά για pickup, ε?

    Σε ένα update, τα Chuck, Bionic Woman, Journeyman και Life πήραν early pickups από το NBC.

    ΑπάντησηΔιαγραφή