Entourage: This third act sucks


Mετά την αυτοπαρωδική εμφάνιση του M. Night Shyamalan, ίσως θα έπρεπε και ο Doug Ellin να εμφανιστεί στο ρόλο του εαυτού του. Τα δικα του tics έχουν αρχίσει να γίνονται πολύ πιο ενοχλητικά...

Spoilers για τα δυο τελευταία επεισόδια "Entourage".

Δεν έχω πολλά να πω, εν μέρει γιατί βιάζομαι και εν μέρει γιατί αυτό το double bill της σειράς μου κάθισε κάπως βαρύ. Καταλαβαίνω οτι όλο αυτό το macho στυλάκι που πουλάει ο Ellin κάνει τη σειρά επιτυχία στους young males, αλλά ας κρατάμε τα προσχήματα μια στο τόσο. Στο "Malibooty" η Lisa Rinna παράτησε τον Johnny για τον Turtle, και άφησε εμένα να απορώ με ποιον τρόπο ο κοντόχοντρος φίλος του Vince είναι μεγαλύτερο catch για τη Rinna από ό,τι η φιλενάδα της για τον Drama. Αλλά σωστά, είναι άντρας. Ugh.

Δε θα με πείραζε τόσο πολύ αυτό αν τουλάχιστον το υπόλοιπο επεισόδιο ήταν διασκεδαστικό, αλλά ο Ari μόλις και μετά βίας εμφανίστηκε, ο Vince ήταν παγιδευμένος στη χώρα της Gratuitous Guest Star Εμφάνισης, και μόνο ο Eric έτρεχε γύρω-γύρω κάνοντας κάτι ελάχιστα ενδιαφέρον. Αλλά ποιο το νόημα όταν ξέρουμε οτι μέσα από 3-4 συμπτώσεις στο τέλος το αγόρι μας ο Vince θα είναι και πάλι θριαμβευτής? Πάνω που νόμιζα πως θα βλέπαμε μια ενδιαφέρουσα διαμάχη μεταξύ των δύο φίλων για την ποιότητα της ταινίας και τη στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσουν, οι Cannes Ex Machina επιλέγουν την ταινία για το διαγωνιστικό. Figures.

Οι ομορφιές συνεχίστηκαν στο "Sorry, Harvey" με την Annika και τον δήμαρχο του 90210 να κληρονομούν τον τίτλο του Εύκολου Σεξιστικού Αστείου της Βδομάδας, καθώς ο τύπος παίζεται ως ολοκληρωτικά θλιβερό αστείο. Δεν περιμένω από το "Entourage" τώρα να διδάξει ευαισθητοποίηση σε τέτοια θέματα, αλλά (βλέποντας και τα δύο επεισόδιο back-to-back) δύο τέτοιες χοντράδες για εύκολα γέλια μέσα σε μια ώρα μου έπεσαν πολλές.

Τουλάχιστον το δεύτερο επεισόδιο είχε το cameo του Shyamalan, που δεν είμαι απόλυτα σίγουρος οτι ήταν μέσα στο αστείο, και οτι απλά ο ατζέντης του πρότεινε αυτή την εμφάνιση ώστε να πάρει και λίγο θετικό press για αλλαγή. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση και το subplot γενικότερα ήταν πολύ αστεία, ιδιαίτερα με το ύφος του Ari όταν ο Night του ζητά με απόλυτη φυσικότητα να ξαναδιαβάσει ολόκληρο το σενάριο επί τόπου, μπροστά του. Περισσότερα τέτοια θέλουμε, κύριε Ellin.

2 σχόλια:

  1. Σε αυτό το επεισόδιο εγώ ξεχώρισα ιδιαίτερα τη σκηνή που έκανε ο Harvey μέσα στο μπαρ. Την έχω δει άπειρες φορές και λιώνω στο γέλιο κάθε φορά που το ξαναβλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, και γενικά ο Harvey μου άρεσε ως χαρακτήρας. Συνήθως εμφανιζόταν στα plot-heavy επεισόδια της σειράς, τα οποία είναι πάντα και τα καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή