"The needs of the Sylar..."

Yikes, αυτός παίζει να είναι και ο πιο nerdy τίτλος που έχω βάλει ποτέ σε post. Anyway, η ουσία είναι πως σήμερα επιβαβαιώθηκε το casting του Zachary Quinto στο ρόλο του Mr. Spock για το revamp του Star Trek franchise από τον J.J. Abrams. Ο Sylar των "Heroes" θα ερμηνεύσει τον, ερμ, βαλκάνιο του Enterprise όσο ακόμα σπούδαζε στην Starfleet Academy, καθώς σύμφωνα με τις φήμες αυτή η 11η θα αφηγηθεί την πρώτη γνωριμία των Kirk, Spock και McCoy. Το ενδιαφέρον της ανακοίνωσης είναι οτι και ο Leonard Nimoy θα εμφανιστεί στον ίδιο ρόλο, οπότε μπορούμε να περιμένουμε λίγο μπρος-πίσω στο χρόνο.

Προσωπικά με ενθουσίασε αυτή η απόφαση (όσο αφορά στον Quinto, τουλάχιστον) πρώτον γιατί ο τύπος είναι ψιλο-dead ringer του Nimoy και δεύτερον γιατί πάντα μου αρέσει να βλέπω σε ριζικά διαφορετικούς ρόλους, ηθοποιούς που έχουν τόσο αποτελεσματικά παίξει έναν over the top, arch ρόλο villain.

Τώρα, αργεί ακόμα η ανακοίνωση του Matt Damon στο ρόλο του Kirk? Έλα, χοπ χοπ!

1 σχόλιο:

  1. en iksera kan oti o Abrams kanei Star Trek! the only way anyone would have ever gotten me to watch ST again! (i an eixan balei ton Kevin Smith lol)

    ΑπάντησηΔιαγραφή