Press Tour: NBC

Πολύ ζουμί είχε η παρουσίαση του NBC, κατά την οποία ο Ben Silverman ενημέρωσε για τα παρακάτω:

O Isaiah Washington υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το δίκτυο, η οποία σε πρώτη φάση θα τον φέρει ως recurring guest star στο "Bionic Woman" και στη συνέχεια πρωταγωνιστή σε action series... βασισμένη σε ιδέα του. Δεν είμαι σίγουρος για αυτό το τελευταίο, αλλά επειδή πρωτίστως τον Washington τον εκτιμώ πολύ ως ηθοποιό, χαίρομαι που ήδη αφήνει το "Grey's" debacle πίσω του.

Ο Jerry Seinfeld θα εμφανιστεί στο πρώτο επεισόδιο της 2ης σεζόν του "30 Rock" υποδυόμενος τον εαυτό του. Και όπως αστειεύτηκε και η Tina Fey, "η Αμερική θα μάθει επιτέλους οτι το show μας υπάρχει." Επίσης, απάντησε καταφατικά στην ερώτηση για το αν ο Alec Baldwin θα επιστρέψει για τη νέα σεζόν.

Νέο πρόγραμμα! Τη Δευτέρα αναμένονται μπόλικα nerdrections, με το νέο line-up να απαρτίζουν κατά σειρά τα "Chuck", "Heroes" και "Journeyman". Επίσης, το "Friday Night Lights" παραμένει μεν Παρασκευή, αλλά πλέον θα έχει για lead-in το "Deal Or No Deal", κάτι που λογικά δίνει περισσότερες ελπίδες για ανεβασμένα ratings. Βοήθεια σε αυτό τον τομέα περιμενουμε κι από άλλα δύο μέτωπα: την κυκλοφορία της πρώτης σεζόν στην εξευτελιστική τιμή των $20 (έλεος) και σε πιθανές διακρίσεις στα Έμμυ σε 3 μέρες.

Πρεμιέρες:

SEPTEMBER 24
"CHUCK"
"Heroes"
"JOURNEYMAN"

SEPTEMBER 25
"Law & Order: Special Victims Unit" (10-11 p.m.)

SEPTEMBER 26
"BIONIC WOMAN" (9-10 p.m.)
"LIFE" (10-11 p.m.)

SEPTEMBER 27
"My Name Is Earl" (8-9 p.m.)
"The Office" (9-10 p.m.)
"ER" (10-11 p.m.)

SEPTEMBER 28
"Las Vegas" (9-11 p.m.)

OCTOBER 4
"30 Rock" (8-8:30 p.m.)

OCTOBER 5
"Friday Night Lights" (9-10 p.m.)

OCTOBER 25
"Scrubs" (9:30-10 p.m.)


Επίσης ανακοινώθηκαν κάτι reality με τον Donald Trump (του οποίου το "Apprentice" απλά αρνείται να πεθάνει) και τον... Uri Geller, αλλά για αυτά υπάρχει και η ελληνική τηλεόραση, thankyouverymuch!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου