Sorry, Ari. And Vince. And E. And Turle. (Drama is actually a pretty cool guy.)


Για να μην πιάνει χώρο και στην κεντρική σελίδα, μετά το άλμα εξηγώ για ποιο λόγο τα write-ups του "Entourage" έχουν παγώσει στο 4ο επεισόδιο.

Πολύ απλά, βαρέθηκα να χάνω χρόνο για να κάνω τα ίδια points συνεχώς. Το show είναι συνεπές σε ό,τι κάνει καλά και -κυρίως- άθλια, οπότε ποιος ο λόγος να προσπαθώ εγώ να λέω διαφορετικά πράγματα αν δεν ενδιαφέρεται να το κάνει πρώτα ο Doug Ellin?

Υπήρχε ο καιρός που ήμουν μεγάλος φαν. Έχω αγοράσει τις δυο πρώτες σεζόν, σκόπευα να αγοράσω και την άνιση τρίτη, θεωρώντας για κάποιο μυστήριο λόγο πως η φρέσκια σοδειά αυτού του καλοκαιριού θα ήταν καλύτερη. Εδώ και δύο μήνες όμως, βλέπω σταθερά κάθε βδομάδα να περνάει μπροστά στα μάτια μου ένα ολοένα και πιο μισογύνικο, ομοφοβικό και γενικότερα fratboy-ίστικο θέαμα γεμάτο με πλοκές που ανακυκλώνονται δίχως την παραμικρή δόση φαντασίας.

Στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε τον Eric να ξεχύνεται σε αναζήτηση εύκολου μουνιού (sorry για την έκφραση, Doug Ellin made me do it) για πρώτη φορά ever! Μετά από τότε που το έκανε στην πρώτη σεζόν. Και στη δεύτερη. Εμ, και στην τρίτη. Wow, πρωτότυπο! Φυσικά και βρίσκει την τέλεια γυναίκα γιατί εδώ είναι το "Entourage" όπου το παραμικρό πράγμα δεν πάει στραβά!

Την ίδια ώρα ο Turtle ψάχνει κι αυτός ό,τι κι ο Eric, αφού πρώτα απορρίπτει μια τύπισσα γιατί είναι χοντρή (και άρα άσχημη, σωστά Doug?) διότι ως γνωστόν ο ίδιος είναι Άδωνις. Αλλά ναι, ουπς, εδώ είναι "Entourage", τίποτα δεν πάει στραβά! Αυτό είναι το point της σειράς! Είναι η φαντασίωση ρεεεε!

Την ίδια ώρα με την παραπάνω ίδια ώρα, ο Jeremy Piven τρέχει, φωνάζει, κλαίει, και κάνει το ίδιο ακριβώς πράγμα για 4η συνεχή χρονιά, και φυσικά του χρόνου στα Έμμυ θα είναι πάλι εκεί. Στο παράλληλο show που συμβαίνει μόνο όποτε ο Vince δεν έχει κάποιο ρόλο των ονείρων του να καπαρώσει λίγο αφού έχει αρνηθεί να ξεπουλήσει το παραμικρό κομμάτι της αρτιστικής του ακεραιότητας, ο Ari προσπαθεί να διορθώσει το ελαχιστότατο πράγμα που δεν του πηγαίνει τέλεια στην τέλεια ζωή του, και φυσικά τα καταφέρνει. Γιατί στο "Entourage", τέλεια, φαντασίωση, dude!, ρεεεεε, ναι ναι το εμπεδώσαμε.

Ε, λοιπόν όχι. Φαντασίωση δεν είναι το "Entourage" όπου όλα πάνε τέλεια πάντα και με κάθε πιθανό τρόπο. Φαντασίωση είναι ιστοριούλες απλές και όμορφες σαν το "Spiderman" όπου ο αδύναμος κερδίζει τον κακό και παίρνει και το κορίτσι. Το "Entourage" δεν είναι φαντασίωση, είναι τσόντα. Ψιτ, Dirk Diggler, ώρα να αλλάξεις στάση. Αυτή σταμάτησε να μου κάνει κούκου.

4 σχόλια:

  1. Πες τα ρε συ US!!! Κατάντησε μεγάλη ξενέρα, όλο τα ίδια κ τα ίδια κ με το τελευταίο (τουλάχιστον) επεισόδιο να μην προσφέρει τίποτα απολύτως!

    Ηταν που ήταν ανούσια η όλη ιστορία εξαρχής (απλά παρακολουθούσες 5 τυπάδες που πήγαιναν από παρτυ σε πάρτυ κ από κρεβάτι σε κρεβάτι κ που κ που, κάναν κ καμιά ταινία άμα λάχει...), αλλά λίγο οι ερμηνείες (εκτός του "άγευστου" Vince), λίγο ο Ari, σε κρατάγανε κ το έβλεπες!

    Τώρα έχει παραγίνει το κακό...

    Υ.Γ.: Αντε, πότε θα αρχήσει το Shield να πέσουν τα τσιμέντα... (άσχετο)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και δε φτάνει που είναι επαναλαμβανόμενο από μόνο του, πήγε και το ΗΒΟ και κόλλησε δύο σεζόν με μια βδομάδα κενό. Ε, να μη βαρεθώ ο δύσμοιρος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι ιδέα μου ή μήπως ο σκηνοθέτης-from-hell είναι το πιο ενδιαφέρον (πλην Drama, φυσικά...) πρόσωπο εδώ και ΔΥΟ σεζόν;

    Ούτε καν ο Ari δεν είναι σε φόρμα (ο good ol' Ari θα κυνηγούσε το γκόμενο του Lloyd ή θα έπεφτε στα πόδια του διευθυντή του σχολείου; Άσε που το έργο με το σχολείο του μικρού το έχουμε ξαναδεί).

    Ούτε καν η Mrs. Ari...

    Ο Ellin σκοτώνει όλα τα subplots του τελευταίου χρόνου με γελοίες προφάσεις. Θυμάμαι πρόχειρα τη γκόμενα του Turtle, τη μαυρούλα που είχε το μπαμπά με το συνεργείο, την οποία χάσαμε μετά το πρώτο ραντεβού και δεν αναφέρθηκε -if I'm not mistaken- ποτέ ξανά! Τα δολοφονεί σχεδόν εν τη γενέσει τους και όλοι θεωρούν τις λύσεις που δίνονται εξωφρενικά φυσιολογικές! Έλεος!

    P.S.: Dirk Diggler; ROFLMAO! ^5!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπενθύμιζα συνέχεια στον εαυτό μου να αναρωτηθώ σε κάποιο από τα blog posts για το τι απέγινε η way-too-cute-for-him κοπελίτσα που έβγαινε με τον Turtle στην 3η σεζόν. Μα ούτε μια αναφορά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή