Another Opposite Day

Not much, απλά σήμερα επισημοποιήθηκαν δύο ανταλλαγές ανάμεσα στο σινεμά και την τηλεόραση, που μπορεί μεν να φημολογούνταν τόσο καιρό που πρακτικά ήταν βεβαιότητες, αλλά από την άλλη το επίσημο έχει πάντα άλλη γλύκα.

Έτσι, τα X-Files ανασταίνονται μετά από χρόοοοονια συζητήσεων, κατόπιν συνάντησης των Anderson και Duchovny με τον δημιουργό Chris Carter, και με γυρίσματα να ξεκινούν κατά το Δεκέμβρη από τον ίδιο, σε σενάριο δικό του και του κατά καιρούς showrunner Frank Spotnitz. Απερίγραπτη η χαρά, που θα δω επιτέλους τους Mulder και Scully σε μια ιστορία με αρχή, μέση και κυρίως τέλος. Έτσι, για αλλαγή.

Αλλά το πιο μεγάλο νέο είναι η επιβεβαίωση της φήμης που κυκλοφορούσε εδώ και λίγες μέρες, οτι το Star Wars TV show του George Lucas είναι a go. Επανέλαβε ο δημιουργός πράγματα που γνωρίζαμε από παλαιότερα (για ιστορία λιγότερο σημαντικών χαρακτήρων κτλ) κι επιπλέον μάθαμε οτι θα μαζέψει μια επίλεκτη και διεθνή ομάδα συγγραφέων (paging Steven Moffat!), θα τους μαντρώσει στο ράντσο του για μερικές μέρες, θα συζητηθούν ιστορίες γύρω από τη φωτιά, και κατόπιν θα στείλει καθέναν στο δρόμο του, με εντολή να γράψει κι ένα από τα 13 σενάρια που θα χρηματοδοτήσει και παράγει ο ίδιος o Lucas. Καλή φάση.

2 σχόλια:

  1. Gia ta X-Files akousa (read: diavasa) ki egw, alla logw tou proigoumenou 'epeisodiou' den tolmisa na to kanw post sto cinemel... Kai fusika, afou to postare o 'arthrografos pou thaumazw', paw na epanorthwsw euthus amesws (kuriws epeidi einai arketa slow weekend gia mena, it seems).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. eidan kai apoeidan pou den kanoun kariera allou kai pisogurizoun ta 2 megala asteria tou X-files?

    sugnwmi, den tha parw

    ΑπάντησηΔιαγραφή