The boys are back

Hey, φίλοι θεατές του "Daily Show", θυμάστε όταν αφήσαμε το αγαπημένο μας talk-show πίσω στις αρχές του Νοέμβρη ποια ήταν η σειρά δυναμικότητας των Ρεπουμπλικάνων υποψηφίων? Giuliani φαβορί με σχετική άνεση, John McCain trailing, Mitt Romney ίσως σαν ανερχόμενος τρίτος. Σήμερα ο Giuliani κονταροχτυπιέται σε απόσταση μιας μονάδας στα polls με τον υπερσυντηρητικό υποψήφιο... Mike Huckabee. I know, right? Το οτι η Oprah ανακοίνωσε τη στήριξή της στον Barack Obama είναι κάπως πιο γνωστό, but still.

Τα διαβάζεις αυτά στην HuffPo και αναπολείς τις υπέροχες εκείνες pre-strike olden days που είχες Stewart και Colbert να διαμελίζουν τα πάντα και να μην αφήνουν τίποτα όρθιο και αναρωτιέσαι, είμαι σίγουρος, πώς στα κομμάτια θα ξεκινήσουν οι προκριματικές ψηφοφορίες των δύο κομμάτων σε λίγες μέρες, και το Comedy Central δε θα έχει να προσφέρει τίποτα παρά νέα επεισόδια "South Park". Ε λοιπόν, αυτές οι μέρες είναι παρελθόν. Περίπου. Λίγο-πολύ. Σχετικά. Μμμμ... not really.

Jon Stewart και Stephen Colbert επιστρέφουν στον αέρα από τις 7 Ιανουαρίου χωρίς συγγραφείς, που σημαίνει όχι ανταποκριτές, όχι ρεπορτάζ, όχι Word. Που σημαίνει βασικά συνεντεύξεις και... improv? Θα είναι ένα πείραμα αυτά τα strike-proof 20λεπτα, και το κωμικό duo ήδη εισπράττει κάποια πυρά για την απόφασή τους να διασχίσουν τις picket lines το 2008. Όμως η κοινή πρακτική όλων των υπολοίπων late-night hosts να πράξουν αναλόγως σίγουρα ελφραίνει την κατάσταση, κι επιπλέον οι Stewart/Colbert έχουν ανάγει τους εαυτούς τους σε τέτοιο golden boys-status μέσα στη βιομηχανία, που τους δίνεται η δυνατότητα να πάρουν μια τέτοια απόφαση δίχως να βγει -σχεδόν- κανείς για να τους κράξει.

Make no mistake, την καλή θέληση θα πρέπει να συνεχίσουν να την κερδίζουν και μπροστά στην οθόνη πλέον (περιμένω σωρεία καρφιών προς τη Viacom), κι όσο για τα ίδια τα shows τους? Θα είναι χάλια. But hey, από κάπου πρέπει να παρακολουθήσω το Indecision '08, και μέσω του CNN Europe δεν πολυψήνομαι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου