'Gossip Girl': The Blair Bitch Project


Επέστρεψε κι εγώ το τιμώ έστω με μια μέρα καθυστέρηση! Spoilers για την επόμενη μέρα της εκθρόνισης της Blair, μετά το άλμα.

Επόμενη μέρα που λέει ο λόγος, φυσικά. Τα βλαστάρια μας έχουν επιστρέψει από spring break (για να πιάσει η σειρά εποχικά την καθυστέρηση που επέφερε η απεργία) και είναι bitchy as ever. Μάλλον για την ακρίβεια μπορεί και λίγο περισσότερο, γιατί η εκθρόνιση του pre-strike finale έχει ανάψει τα αίματα ακόμα περισσότερο.

Η μικρή Jenny γίνεται Blair-στη-θέση-της-Blair όσο αφορά τις μηχανορραφίες ώστε να επιβιώσει στο νέο της κύκλο. Είχα την απορία πώς είναι δυνατόν να παραβλέψει το show το πόσο φτωχαδάκια είναι οι Humphreys συγκριτικά με τον κύκλο της Blair, και χαίρομαι που με το καλημέρα αυτή η ανισότητα γίνεται κεντρικό θέμα. Η Jenny γίνεται λοιπόν σκυλάρα ολκής προκειμένου να καλύψει την αδυναμία της να ακολουθήσει τη νέα της παρέα σε spending sprees, και η στάχτη που τους ρίχνει στα μάτια είναι ένα ιδιοφυές ρεζίλεμα της πρώην queen bee.

Η Blair απαντάει με ένα payback τόσο ταιριαστό όσο και απροσδόκητα άβολο. Δηλαδή όταν είχαν μαζευτεί όλες του στο σπίτι της Jenny απλά ήξερες οτι θα την πιάσουν με το φόρεμα και όταν ο Rufus άφησε την πόρτα ανοιχτή ήξερες οτι θα μπουν μέσα οι σκυλίτσες και η όλη ιδέα ήταν τόσο ντροπιαστική και φώναζες Ας κλείσει κάποιος τη γαμώ-πορτα!!!! αλλά κανείς δεν το έκανε και ακολούθησε μια στιγμή που σε έκανε να θες να κρυφτείς πίσω από τον καναπέ από ντροπή. 1-1 η Blair, αλλά δεν τελείωσε εκεί το bitchfight.

Η αλήθεια είναι οτι το 2-1 της Jenny ήταν λίγο ξενέρωτο μετά τη γκολάρα της Blair, αλλά παίρνει έξτρα πόντους για το οτι ήρθε τη στιγμή που η πρώην νυν ξανά-νυν queen bee είχε πειστεί οτι η μάχη τελείωσε υπέρ της. Καλή κεραμίδα, non; Περιττό να πω οτι η Blair είναι τόσο μεγάλη ατραξιόν για το show που οτιδήποτε άλλο συμβαίνει σε αυτό σχεδόν διαγράφεται αυτόματα από τον εγκέφαλό μου. Κι επειδή ο Josh Schwartz δεν είναι κανάς χθεσινός και τα ξέρει πολύ καλά όλα αυτά, έκανε κάτι γι'αυτό.

Συγκεκριμένα, εισάγει και το χαρακτήρα της Georgina (Michelle Trachtenberg οέ οέ οέ) που αν δεν κάνω λάθος είναι η μυστηριώδης "G" του φινάλε. Ουρλιάζει Κακό Κορίτσι! η όλη υπόθεση και δε θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος! Τι καλύτερο για να μπει λίγη ζωή στο ασφαλές και βαρετό storyline της Serena και του Dan; Μια σκυλάρα καυτή σαν την κόλαση που για intro στέλνει casually στην Serena sex items μπροστά σε όλη την οικογένεια, αλκοόλ μπροστά σε όλο το σχολείο, και ναρκωτικά μπροστά στον αδερφό της. (Αφήστε που ήμουν σίγουρος οτι η "ανατροπή" θα ήταν πως τα έστελνε ο αδερφός της, επηρεασμένος από τον Chuck.) Απίθανο!

Άντε, να θυμηθούμε λίγο και της άγριες μέρες της Serena, ε; Περιττό να πω πόσο πολύ περιμένω την εισαγωγή αυτού του χαρακτήρα! Περιμένω στοιχήματα, πόσα επεισόδια θα της πάρει για να χωρίσει το Βαρετό Ζευγαράκι; Kαι πόσα επεισόδια θα χρειαστεί η Blair προκειμένου να ανακτήσει το στέμμα της; Welcome back, αγαπημένο και φανταχτερό και καρα-ένοχο show!

4 σχόλια:

  1. Έλα μωρέ, είναι φως-φανάρι οτι τους Dan-Serena θα τους χωρίσει η κολλητή του Dan, όχι η Michelle! :D

    H Mικρή Jenny έκανε χοντράδες σε αυτό το επεισόδιο, απο το γιαούρτωμα με creme brulee στην B. μέχρι την διπλή κλοπή του φορέματος των 10.000$! Όταν την πιάσανε γελούσα με απολαυστική χαιρεκακία (βέβαια το σχεδιο της Β. δεν ξέρω σε τι αποσκοπούσε πριν πιάσει κατα λάθος το λαβράκι με το φόρεμα, ίσως στο να δει η bitch brigade το φτωχόσπιτο της J?).

    Tώρα, το να μπαλώσει ολόκληρη κλοπή και τέτοια ξεφτίλα με το να κάνει κονέ στην άλλη με το γκομενάκι, δεν ξέρω πως στέκει, χαζό μου ακούγεται, απο την άλλη δεν ήθελα την Β. να επιστρέψει μέσα σε ένα επεισόδιο στο παλιό της status, οπότε έστω κι αν δε με πείθει ο τρόπος, με ικανοποιεί το αποτέλεσμα.

    Η Blair είναι ικανότερη για πολύ μεγαλύτερες bitchιές και θέλω να την δω να τις κάνει πριν επανακτήσει αυτό που της ανήκει!

    Χρουμφ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. loipon!!!
    mexri kai to season finale tha doume orgia!!!!
    tsampa to omfg???
    tora i anieri simmaxia pou vlepo metaji chuck kai dan einai to xtipima pou tha faei o dan....ta idia eixame kai ston dawson otan o dawson anakalipse to kerato tis mamas tou pou exone ston mpampa tou!!!anti na paei tin jen pige stin holmes!!!!
    (to exo telika to teen drama mou fainetai!!!)
    oso gia tin blair???
    jenny tha kanei ta panta gia na kratisei ti thesi tis....perimeno me agonia to filanthropiko event pou tha plenoun amajia me ta mpikini tous!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποια είναι η Georgina ακριβώς; Παλιά κολλητή της Serena από τις naughty days? Τέσπα, κι εγώ χαίρομαι που έρχεται, bitches are always welcome.

    Όσο για την Jenny είναι η close favorite μου μετά την queen B κι αυτό γιατί είναι φτιαγμένες από το ίδιο υλικό απλά η Jenny έχει πιο αγγελικό περιεχόμενο. Φαντάσου πώς θα ήταν η Jenny αν είχε τα λεφτά της Blair. Εμένα μου άρεσε πολύ η ανατροπή στο τέλος ήθελα να φωνάξω SCORE IN YOUR FACE "B"-YATCH αλλά κρατήθηκα. Όχι ότι χάρηκα μ' αυτό που έπαθε αλλά είμαι 100% σίγουρος ότι τώρα εξαγριώθηκε εντελώς και θα κάνει ακόμα μεγαλύτερες μπιτσιές YAY!!
    Μάθημα ζωής του επεισοδίου: ποτέ μην υποτιμάς τον αντίπαλό σου ακόμα κι αν είναι ένα δεκαπεντάχρονο.

    A και όσο για την G, ελπίζω και εύχομαι να μισούνται με την B για να έχουμε κι άλλη σύγκρουση σκυλών.

    GG is BACK!! Πότε ξανάρχεται Δευτέρα τώρα;;; :S

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι, κι εγώ χάρηκα κυρίως για τη νέα ήττα της Blair επειδή η εκδίκηση πρέπει να είναι uber-bitchy και να τραβήξει περισσότερο από ένα επεισοδιάκι!

    Never, η Georgina υποθέτω οτι είναι κάποια από το παρελθόν της Serena, και το όνομά της το ξέρω απλώς επειδή έχει ανακοινωθεί η ηθοποιός που θα παίξει το ρόλο και είναι μια θεά από την 'Buffy'. Οπότε καταλαβαίνουμε όλοι πόσο πολύ περιμένω την εμφάνιση σα να μην υπάρχει αύριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή