'HIMYM': The Bracket


Spoilers για ένα ακόμα τυπικά εξαιρετικό επεισόδιο 'How I Met Your Mother', και για το ακόμα καλύτερο online tie-in material του.

You can't go wrong με ένα Barney-centric επεισόδιο! Τουλάχιστον με ένα στο οποίο το Barnicle έχει το mojo του και είναι περήφανος για αυτό. Και το οποίο κλείνει με awesome αναφορά στο 'Doogie Howser'. Και το οποίο έχει αυτό το tie-in site, του οποίου το τραγούδι είναι ό,τι αστειότερο έχει κάνει η σειρά μετά την απεργία.

Δεν υπήρξε βέβαια κάποια στγμή laugh-out-loud γέλιου, αλλά ήταν όλο το επεισόδιο τόσο έξυπνο που δε με πείραξε καθόλου. Και μόνο το concept των play-offs για τις αδικημένες one-night stands του Barney είναι ιδιοφυές, πλήρη με τις μπύρες της και τα ζωντανά debates μεταξύ του κοινού και το Final Four της.

Χαίρομαι που η σειρά εξακολουθεί να θαυμάζει κρυφά τη sleaziness του Barney αντί να πάνε να του δώσουν κάποιο βαρετό μάθημα ηθικής. Μάλιστα περιμένω πως η ωρίμανσή του, αν και όποτε αυτή έρθει, δε θα γίνει με κάποια τεράστια μεταστροφή συνοδευόμενη με το σχετικό "Ω θεέ μου τι έχω κάνει!" (εξάλλου αυτό ακριβώς κοροϊδεύει αυτό εδώ το επεισόδιο) αλλά απλά και καθαρά με τη γνωριμία με τη σωστή γυναίκα. Η οποία μπορεί ή μπορεί να μην είναι η μυστηριώδης σαμποτέρ που -δεν- γνωρίσαμε εδώ. Ή η Madeleine Albright η οποία πέρασε στο αστραπιαίο μοντάζ των κατακτήσεων του Barney.

Αστειότερη στιγμή όμως του επεισοδίου, ο άβολος Marshall που αδυνατούσε να φερθεί φυσιολογικά στο μπαρ στο τέλος. "Here are WORDS!", "LA*haha*UGHTER!", "I don't know what to do with my hands!". Ανεκτίμητος! Κι από κοντά μια Alyson Hannigan να χορεύει με έναν τρόπο τόσο άβολο που σχεδόν θα έκανε τη Julia Louis-Dreyfus να την παραδεχτεί, αν ο χορός δεν ήταν τόσο εμφανώς σχεδιασμένος να θυμίζει εκείνον της Elaine από το 'Seinfeld'.

Πάντως, ανάμεσα στην κίτρινη ομπρέλα, τη Stella, το κορίτσι στο οποίο τράκαρε ο Ted την St. Patty's Day και τη μυστηριώδη σαμποτέρ του Barney, μου δίνεται η εντύπωση οτι η σεζόν χτίζει προς κάτι ψιλο-huge και θα υπάρξει κάποια σχετική κορύφωση στα τελευταία 5 επεισόδια. Αν αυτό το κάτι θα είναι η ταυτότητα της Μητέρα ή τι, δεν ξέρω. Και υποπτεύομαι πως ούτε οι Bays & Thomas είναι σίγουροι, με την ανανέωση ή μη της σειράς να παίζει μάλλον το ρόλο της.

Speaking of, τι θέλει το CBS πια για να ανανεώσει τη σειρά; Στο πρώτο post-strike πέρασε σε θεατές το 'Big Bang Theory' και την προηγούμενη εβδομάδα είχε το μεγαλύτερο της κοινό ως σήμερα. Get. On. With. It.

9 σχόλια:

  1. Το καλύτερο στο HIMYM είναι το continuity. Η τύπισα που κάνει το website είχε εμφανιστεί στο s02e04 ted mosby architect (με την θρυλική ατάκα dear resident) ενώ η πρώτη γκόμενα που αγκάλιασε τον Barney είχε εμφανιστεί στο s03e07 dowisetrepla. Extra bonus το ότι ο Barney πήγε με την Ολμπραϊτ (δες φώτος) + οι δυο αναφορές στην δουλεία του barney,που την κάνουν να φαίνετε όλο και πιο seedy.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Lol στιγμή.
    "Να μιλήσω σε γυναίκα, αφού έκανα σεξ μαζί της; Είναι σαν να αλλάζεις λάδια σε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. super to episodio!gelasa eki pou xoreve i Lilly,haha!ti xoros ki aftos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέλεια ατάκα, ναι!

    Όσο για το continuity, πραγματικά δε σταματά να με εκπλήσσει αυτό το στοιχείο του ΗΙΜΥΜ. Κάποιο καλό παλικάρι θα πρέπει αργά ή γρήγορα να κάτσει να φτιάξει ένα timeline για τη σειρά, σαν αυτά που φτιάχνουν για τις σειρές X-Men. Δεν πάει άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Pact: Θα αλληλοειδοποιηθούμε αν βρούμε ποτέ κάτι τέτοιο. Ναι; Όχι; Ναι; Όχι; Ναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. To site iparxei: http://www.tedmosbyisajerk.com/

    LOL!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Man, πήγα 2η φορά στο tedmosbyisajerk.com και άκουσα όλο το τραγούδι (don't ask why), και έχει αναφορά σε BSG - apparently ο "Ted Mosby" είναι CYLON (read: toaster)! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το τραγούδι στο site είναι ΕΠΟΣ. Δεν το πιστεύω τι κάθισαν κι έφτιαξαν τα παλικάρια μέσα σε ένα weekend. FYI, η φωνή ανήκει στην ηθοποιό που κάνει την Wendy τη σερβιτόρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ine ~LA-TRE-ME-NO to tragoudi!!

    den to exoundeikei akoma sti seira?

    kanei emeto sta 8 lepta LOL

    ΑπάντησηΔιαγραφή