TV Bits

Μερικά νέα.

-> This is not a flashback! H AMPTP (την θυμάστε;) αποσύρθηκε από τις συζητήσεις με το SAG, το σωματείο των ηθοποιών, και στρέφει την προσοχή της στην AFTRA, το άλλο σωματείο ηθοποιών, που δεν πολυμετράει. (Πλην 3 primetime shows εκπροσωπεί μόνο ηθοποιούς καθημερινών σαπουνιών.) Κόφτε. Τις. Εξυπνάδες. (Entertainment Weekly)

-> To 'Dollhouse' οδεύει προς το midseason. :( (The Hollywood Reporter)

-> ...ή και όχι, δείχνει να επιμένει ένας τύπος που κανείς δεν ξέρει. (Ένας τύπος που κανείς δεν ξέρει)

-> Το 'Project Runway' θα μετακομίσει στο Lifetime χωρίς το team παραγωγής του. Σα να παίχτηκε μαλακία. (Entertainment Weekly)

-> Awesome casting alert! O Esai Morales θα παίξει τον παππού Adama στο 'Caprica'. (Entertainment Weekly)

-> To 'Spaced' γίνεται επιτέλους διαθέσιμο και σε DVD περιοχής 1, το οποίο κανονικά δε θα με ένοιαζε καθόλου από τη στιγμή που το έχω αγορασμένο εδώ και χρόνια σε περιοχή 2, με τη διαφορά οτι τα δικά μου δισκάκια δεν έχουν commentary ούτε από τον Quentin Tarantino, ούτε από τον Kevin Smith, ούτε από την Diablo Cody, ούτε από τον Patton Oswalt, ούτε από τον Matt Stone, και πόσο μάλλον από όλους αυτούς μαζί. :o (TV Shows On DVD)

-> Aυτή η απεργία των σεναριογράφων, μαλακία τελικά, όλα τα shows πιάνουν πάτο, περίπου το 15% του κοινού εγκατέλειψε το σπορ, τα χειρότερα May sweeps στην ιστορία, ποιος να τα είχε προβλέψει όλα αυτά, ε; (Entertainment Weekly)

Αυτά.

1 σχόλιο:

  1. ontos ta perissotera(an oxi ola) tv shows kanoun poli xamila noumera tous telefteous mines!

    *perimeno review gia to neo episodio Lost ;) !

    ΑπάντησηΔιαγραφή