'So You Think You Can Dance': Top 6


Απολαύστε τους τρελούς μαέστρους και πάμε λίγα spoilers μετά το άλμα.

Σνιφ, σνιφ. Going out with a bang! Η Chelsie μας αποχαιρέτισε λίγο νωρίτερα από ό,τι περίμενα (υπολόγιζα να βγει 3η) κάτι που με χαλάει για το μόνο λόγο οτι δε θα την απολαύσω σε 3 ακόμα χορογραφίες στο τελευταίο performance show. Αλλά εδώ διατήρησε το εντυπωσιακό σερί που μόνο αυτή και η Katee διατηρούν, δηλαδή των χορευτών που δεν έχουν χορέψει ούτε ένα αδιάφορο routine. Και έκλεισε με αυτή την απίστευτη απόλαυση των NapTab που πόσταρα στην αρχή του ποστ.

Κατά τα άλλα έφυγε αναμενόμενα ο Mark που από τη στιγμή που ξε-ζευγαρώθηκε με την Chelsie σα να έχασε αυτό που τον έκανε τόσο ξεχωριστό, και δεν είχε την τύχη να ξαναζευγαρωθεί με αυτήν 'τυχαία' όπως η Katee με τον Joshua. Οι οποίοι όμως, δεν τρέφω καμία κακία, ήταν και πάλι απίθανοι. Δείτε εδώ το καλύτερο paso doble που έχει χορευτεί στο show:



Right; Right;! Απίστευτοι δουλειά, και σε συνδυασμό με την πάντα ενδιαφέρουσα παρουσία του Twitch με κάνει να περιμένω πώς και πώς τον τελικό. Το έχουμε πει, και θα το ξαναπούμε. Για πολλούς παράγοντες που δεν έχω τώρα την όρεξη να ναλύσω, το 'So You Think You Can Dance' είναι το ένα talent show που πρακτικά είναι αδύνατο να μην παραδόσει το ταλέντο που υπόσχεται.

Μέχρι τότε, σας αφήνω με την καλύτερη περσινή χορογραφία του ημιτελικού (όπου και πάλι είχε αποχωρήσει η συμμετέχουσα που 'υποστήριζα'), και ίσως καλύτερη όλης της περσινής σεζόν. Όπως έχουμε πει άπειρες φορές με τον χορό δεν έχω την παραμικρή σχέση, αλλά στα μάτια μου αυτό το jazz routine της Mandy Moore (άρτι υποψήφιο για Έμμυ) είναι ό,τι πιο κοντινό σε ιδιοφυία έχω δει στο show. Ο Neil και η Sabra συναλάσσονται ύποπτα πάνω και κάτω από το τραπέζι στους ήχους του 'Sweet Dreams', η Sabra μάλλον επί τόπου κερδίζει οριστικά το διαγωνισμό μια βδομάδα πριν τη λήξη του, και ακόμα και ο πιο άσχετος θεατής (hello again!) ξυπνάει στην πιθανότητα η Mia Michaels να μην είναι τελικά η καλύτερη χορογράφος του show. ENJOY.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου