Puzzle's!


Δυο σύντομα λόγια μετά το άλμα για 'How I Met Your Mother' και '24'-- βασικά μια ακόμα αφορμή για να έχω τον Neil Patrick Harris στη φάτσα του μπλογκ, ειδικά για αυτή την πολύ αστεία στιγμή της τηλεπαθητικής επαφής του με τον Ted!

Το 'ΗΙΜΥΜ' ήταν κάπως a'ight με έναν ανεκτά αστείο και συναισθηματικό τρόπο. Μου άρεσε η ιδέα του μπαρ και κυρίως η ιδέα του να έχουν ο Barney και ο Ted την ιδέα να ανοίξουν μπαρ. Αστείες οι σκηνές τους καθώς τσιμπάγανε τις πιτσιρίκες ("Snow way"; Πώς το είπε ο Ted;"Snow problem!") και καθώς βλέπανε οτι το μπαριλίκι δεν πολυδουλεύει. ("We should start a band!!") Και επίσης, dibs με την αναφορά στο 'Star Wars'; Joke of the episode!

Μου άρεσε το pay-off με τον Marshall και τη Lilly στο αεροδρόμιο με τη marching band, καθώς και το χαρακτηριστικά ΗΙΜΥΜ-esque κόλπο της χωροχρονικής ασυνεννοησίας. Και χάρηκα την επιστροφή του Ranjit. Το υπόλοιπο επεισόδιο δε με ενόχλησε, δε με ενθουσίασε. A'ight.

~

Το '24' από την άλλη κάνει ακριβώς ό,τι ήλπιζα να μην κάνει. Κοιτάχτε, είμαι πλήρως διατεθειμένος να μην ασχολούμαι με αυτές τις ανοησίες περί βασανιστηρίων κτλ, όσο το ίδιο το show δεν το κάνει θέμα. Αλλά συγγνώμη, εδώ ο χαρακτήρας του ενοχλητικού τύπου που έπρεπε ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΚΡΙΝΕΙ ΤΗ JANEANE GAROFALO ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΣΠΑΓΑΝΕ ΤΑ ΝΕΡΑ αποτέλεσε υπερβολικά μεγάλη ενόχληση για να μπορέσω να αφοσιωθώ σε οτιδήποτε άλλο συνέβαινε. Μα σοβαρά τώρα; Θα το πάνε τόσο μακριά το θέμα; Μπλιαχ.

Κατά τα άλλα πολύ βαρετή ώρα, μέχρι τουλάχιστον το χαριτωμένο φινάλε που εκεί που αναρωτιόμουν αν θα προκύψει κάποια φοβερή σεναριακή ευκολία και ο Jack θα τη σκαπουλάριζε ή αν θα είχαμε επανάληψη της εκτέλεσης του Chapelle, είχαμε αυτό που είχαμε με τον Jack να στέλνει τη σφαίρα ίσα-ίσα ώστε να την γρατζουνίσει. Αλλά για να μην πάει χαμένο όλο αυτό, καλό θα ήταν κάποιος να την ξεθάψει, like, χθες. Δεν υπάρχει αέρας μέσα από νάυλον θαμμένο σε χώμα, ναι;

Anyway. Bring back the Order of the Phoenix, stat. Και όχι. Αλλες. Προπαγανδιστικές. Ηλιθιότητες. (Ξέρω, να μην κρατήσω την ανάσα μου α λα Rene.)

.

8 σχόλια:

  1. ("Snow way"; Πώς το είπε ο Ted;)

    Snow problem! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει, είναι κλασσικό plot του 24 να εμφανίζεται ένας σπασρχίδης την ώρα που τρέχουν όλοι σαν τρελοί.
    Είτε με τον Chapelle στις πρώτες σεζόν, είτε με την Karen Hayes στην 5η. Απλά τώρα έκατσε τώρα μαζί με το όλο "βασανιστήρια"-thingie και είναι ακόμα πιο εκνευριστικό. Τουλάχιστον είναι νωρίς στη σεζόν.

    Δεν νομίζω πάντως ότι θα μας απασχολήσει μετά το 8ο επεισόδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H σκηνή που έχεις στη φωτο είναι στις 5 πιο αστείες του φετινού himym σίγουρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kala to sinidotopoiei kaneis oti ama den eixe kanei persi i britney guest twra to HIMYM den tha ipirxe?Asxeto alla tromaxtiko...

    ΑπάντησηΔιαγραφή