24 7x19


Τα massive spoilers συνεχίζονται!

Άρα λοιπόν δεν ήταν τριπλός πράκτορας, δεν υποκρινόταν ο Larry, δεν προσπαθούσε να πάρει με το μέρος του τον φρουρό με τη φιάλη, δεν, δεν, δεν. Απλά, καθαρά και ξάστερα, ο Tony Almeida είναι μάλλον ό,τι κονινότερο σε μεγάλο κακό είχε αυτή η σεζόν. Can I have a WTF;

Είναι περίεργο. Νιώθω πως θα έπρεπε να μιλάω για καρχαρίες, αλλά δεν έχω την τάση να το κάνω. Με έναν περίεργο και διεστραμμένο τρόπο μου ταιριάζει πολύ αυτή η εξέλιξη, σα να ήταν πάντα εκεί ως ενδεχόμενο κι απλά να μην είχε προκύψει στη συζήτηση μέχρι ο Tony να χρειαστεί να σκοτώσει εν ψυχρώ τον Boss Moss για να σοκάρει το κοινό. (Για ποιο άλλο λόγο;)

Aλλά και πάλι, το κλείσιμο αυτού του επεισοδίου (το οποίο ο Tony απλά στεκόμενος στη γωνία και φερόμενος με όσο πιο ύποπτο τρόπο θα μπορούσε) ήταν ψυχρό ρε αδερφέ. Υποθέτω πως θα υπάρξει ο σχετικός μονόλογος που θα εξηγεί για ποιο λόγο ο Tony τώρα είναι πρωτοπαλίκαρο της οπργάνωσης που είχε ως απλό γρανάζι τον Jonas, αλλά εγώ περισσότερο αγωνιώ για την αναπόφευκτη τελική αναμέτρηση του Tony και του Jack. Ελπίζοντας ό,τι κι αν συμβεί τότε (ή ως τότε) να μην έχουν φέρει οι συγγραφείς πίσω από τους νεκρούς τον Tony απλώς και μόνο για μια σεζόν.

Για το υπόλοιπο επεισόδιο δεν έχω πάρα πολλά να πω. Η Rene συνεχίζει να είναι η πιο ενδιαφέρουσα παρουσία της σεζόν, το εγγονάκι Bauer από το πουθενά θα παίξει στάνταρ το ρόλο του (μαγικά γονίδια!), κι επίσης πείτε μου πως δεν ήμουν ο μόνος που φοβήθηκε στη σκηνή της Kim στο αυτοκίνητο πως κάποιο όχημα θα τους χτύπαγε και θα την απήγαγαν!

Μπρρρ.

Mέχρι να αποκαλυφθεί πως τελικά αρχι-μαριονετίστας της Κακής Οργάνωσης είναι ο Aaron Pierce, make mine 24! (or something.)


.

8 σχόλια:

  1. Ξέρω ένα μικρο-spoiler και δαγκώνομαι να μην το ξεφουρνίσω.

    Εγώ στο ξεκίνημα της σεζόν είχα συμβιβαστεί με την ιδέα του Tony ως villain, με είχε εκπλήξει η ανατροπή πυο δούλευε με τον Bill και την Chloe. Οπότε τώρα μου φαίνεται φυσιολογική εξέλιξη. Δεν θέλω και να πεθάνει. Θα γίνει ο Krycek του 24.(ή κάποιος χαρακτήρας του Alias φαντάζομαι για να κάνω μια αναφορά αυτής της δεκαετίας :P)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ πάλι ρε παιδιά κόβω το χέρι μου ότι δεν είναι villain ο Tony. Αν ήταν όντως έτσι και δούλευε για μία πάρα πολύ σκοτεινή οργάνωση που έχει ως πιόνι και μόνο έναν τύπο σαν τον Hodges, δε θα έλεγε "I am sorry" στον Larry όταν τον σκότωσε, ή στον Jack όταν τον έβλεπε να πέφτει κάτω μπροστά του. Είμαι σίγουρος ότι εξυπηρετεί κάποιον απώτερο σκοπό, στο βωμό του οποίου αναγκάζεται να κάνει και κάποιες θυσίες. Είδαμε ότι έχει διεισδύσει σε αυτή την οργάνωση και όπως λέει και ο darktyler είναι πρωτοπαλήκαρό τους. Γιατί να μην έκανε όλα αυτά απλά για να μη χαλάσει το cover του και να συνεχίσει να εξυπηρετεί το σκοπό του; Δε θα είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό στη σειρά, άλλωστε. Σε γενικές γραμμές οι συγγραφείς του 24 ήταν πάντα συνεπείς σε αυτά που έγραφαν και στις ιστορίες των χαρακτήρων που έπλαθαν. Μέχρι τώρα έχουν δώσει μια πολύ δυνατή σεζόν, δε θα το χαλούσαν έτσι. Ο Cassar πάντως είπε σε δήλωσή του "συνεχίστε να παρακολουθείτε μέχρι το τέλος". Αυτό κάτι σημαίνει.
    Σχετικά με το επεισόδιο τώρα, νομίζω ότι είναι το πρώτο επεισόδιο της έβδομης που, αν εξαιρέσεις το φινάλε, ψιλοβαρέθηκα. Ήταν απλά ένα επεισόδιο μεταβατικό που έπρεπε να παιχτεί για να σε οδηγήσει στο φινάλε. Στο preview πάντως του επομένου είδα ότι έρχεται αυτό που όλοι περιμέναμε. Η συνάντηση Bauer-Hodges!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα ήταν τριπλός πράκτορας… αυτό είναι το νόημα, να νομίζουν όλοι ότι δουλεύεις για αυτούς ενώ εσύ έχεις την δικιά σου ατζέντα. Μετά από την τελευταία σκηνή με τον Jack δεν νομίζω να υπάρχει άλλη ανατροπή με τον Tony. Είναι villain, it's official! Επίσης με τον θάνατο του Boss Moss έχουμε την Rene συναισθηματικά φορτισμένη να διοικεί πλέον χωρίς κάποιον ανώτερο δίπλα της να την συγκρατεί και ότι σημαίνει αυτό.

    Σίγουρα δε μιλάμε για καρχαρία αλλά το επεισόδιο ήταν κάπως βαρετό κυρίως λόγω της ασθένειας του Jack.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαγκιά τους πάντως που έβγαλαν 3-4 επεισόδια με τον Jack ουσιαστικά σε δεύτερο ρόλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελπίζοντας ό,τι κι αν συμβεί τότε (ή ως τότε) να μην έχουν φέρει οι συγγραφείς πίσω από τους νεκρούς τον Tony απλώς και μόνο για μια σεζόν.Συμφωνώ σε αυτό. Και δεν βγάζει νόημα ρε γαμώτο να έχει κάνει, τόσα να βοηθήσει να αποκαλυφθεί η Σταρκγουντ να ρίχνει τη βόμβα να διαλύσει τους πυραύλους και στο τέλος να προσπαθεί να ξεφύγει με 1 μόνο δοχείο? Ελπίζω και εύχομαι να μην είναι τελικά κακός γιατί μετα τον Τζακ είναι ο δεύτερος αγαπημένος μου χαρακτήρας.

    Ρενέ? Οχι ευχαριστώ δεν θα πάρω. Αφου έλεγα μακάρι να είχε σκοτωθεί στην έκρηξη, εντελώς αχώνευτη όπως και το cloe substitute που έχουν στο fbi.

    Το εγγονάκι το λένε Terry, so cute!

    Τέλος

    κι επίσης πείτε μου πως δεν ήμουν ο μόνος που φοβήθηκε στη σκηνή της Kim στο αυτοκίνητο πως κάποιο όχημα θα τους χτύπαγε και θα την απήγαγαν!Πραγματικά δεν ήσουν ο μόνος, αφού είχα αρχίσει την κίνηση για να να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο αλλα ευτυχώς δεν χρειάστηκε. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ησουν ο μονος που το φοβοσουν,ολοι οι αλλοι το ηλπιζαν :)
    Παντως ημουν σε τοσο μεγαλη ενταση για το πως θα καταφερει να ξεφυγει ο τεραστιος τονι που δεν μου περασε απο το μυαλο
    Το μονο που θελω τωρα ειναι να εχει καποιο δικο του σχεδιο εκδικησης και να μην μας τον βγαλουν μισθοφορο
    Κανει αυτο που ονειρευομουνα(και ονειρο θα μεινει) να κανει ο τζακ στην τελευταια σεζον του 24,ειναι ο "κακος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το cloe substitute που έχουν στο fbi.ΤΟΣΟ πολύ χαραμισμένη η Janeane στο ρόλο. Κρίμα...

    Κανει αυτο που ονειρευομουνα(και ονειρο θα μεινει) να κανει ο τζακ στην τελευταια σεζον του 24,ειναι ο "κακος"Heh. Δεν ήσουν ο μόνος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απόλυτο φαβορί ο Ζούμα

    http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=36503

    ΑπάντησηΔιαγραφή