A few notes on True Blood


Kοιτάχτε χαρά, μωρέ!

Δεν είναι οτι δε διασκέδασα ανάμεσα στο "I hope Jesus isn't watching this crap today!" ή στο πάντα ξεκαρδιστικό "Sucky, sucky, sucky" του Bill ή αυτό τον υπέροχα άβολο διάλογο με τον Chad Lowe στο diner του Sam την επόμενη του οργίου:
-Hey, good-lookin'!
-Heeeeey..... you...

Αλλά ήταν κάπως πιο νηφάλιος από συνήθως ο τόνος του επεισοδίου, με όλα αυτά που σιγοψήνονταν. Βασικά αυτό είναι το φοβερό με τη δεύτερη σεζόν, το πόσο πηγμένη σε subplots είναι ώστε να μη σε αφήσει να χασμουρηθείς. (Σε αντίθεση με την πρώτη.)

Και τη Maryann έχεις και τις creepy δυνάμεις της, με τη Michelle Forbes πάντα συνεπής στην απολαυστική απόδοση αντιπαθητικών μεγαίρων. Και τη Daphne να περνά στο προσκήνιο από το πουθενά. Και το never-gets-old theme των Bill και Sookie ως bizarro parents της Jessica. Και τον Jason να απολαμβάνει την επιβράβευση για την καλή του δουλειά στο Jesus camp.

Και όλα αυτά να έχουμε μια όλο και πιο καθαρή εικόνα του πώς θα δέσουν τελικά μεταξύ τους όσο προχωράει η σεζόν προς το τέλος της, ε; Brother fights brother (err, sister) κτλ. Αλλά ΠΩΣ ΚΟΛΛΑΕΙ Η MARYANN διάολε! Έχω τεράστια περιέργεια για το πώς (και αν) θα δέσουν μεταξύ τους τα δυο μεγάλα ευρήματα/villains της σεζόν. Και αν μπορείτε να κάνετε ξανά τον Lafayette χαρωπό πληζ. Ευχαριστώ.

.

4 σχόλια:

  1. Plus, Viking flashback! (Το καλύτερο ξέχασα.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "You're gonna be so sorry when Ι get an eating disorder!" Απλά η ατάκα της εβδομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γενικά όλο αυτό το story με τη μικρή ήταν stroke of genius, δεν το συζητώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο 1ος κυκλος ηταν σουπερ για μια καθαρα ψυχαγωγικη σειρα διχως φιλοσοφικες/αλληγορικες προεκτασεις (αν και το ολο υεμα με την διαφορετικοτητα των vampires μπορει να χρησιμοποιηθει για οποιαδηποτε κοινωνικη ομαδα που ειναι στο κοινωνικο περιθωριο λογω φοβου/αγνοιας πχ ναρκομανεις/gay/aσθενεις με aids κοκ)

    οπως εχει πει κ ο alan ball το tb ειναι 'μια σειρα ποπκορν με υψηλο iq'

    ο 2ος κυκλος εχει κανει μια εμφανη κοιλια στα 2 τελευταια επεισοδια(4-5) και αρχιζω να ανησυχω



    ναι ο λαφαγιετ του 2ου κυκλου ειναι σκια του 1ου και ελπιζω να διορθωθει συντομα αυτο


    μεχρι τωρα παντως ο 2ος κυκλος ειναι σαφως κατωτερος του 1ου και φαινεται να μην εχει βρει ακομα εναν ικανοποιητικο ρυ8μο....


    ιδωμεν



    46+2

    ΑπάντησηΔιαγραφή