So You Think You Can Dance turns 100


Δεν το βρίσκω το βίντεο στο YouTube αυτή τη στιγμή σε ποιότητα άξια λόγου δυστυχώς, αλλά εντάξει. (Το βρήκε ο ZlatkoGR.) Best routine of the year by a mile, όχι; Μετά το άλμα, τι άλλο απόλαυσα σε αυτό το combo των εορταστικών επεισοδίων του show.

Tην αίσθηση της έκπληξης. Σε αυτό και στο προηγούμενο επεισόδιο η σεζόν επιτέλους μου κλίκαρε, άρχισα έστω και με καθυστέρηση να ταυτίζομαι με πολλούς παίχτες, η σειρά βρήκε τους νέους της ήρωες. Και πάνω εκεί, η Jeanette πάει και φεύγει! Σοκ; Για το ίδιο το show, σίγουρα. Μετρήστε πόσα φιλιά της έσκασε η Cat, για όνομα του θεού! Ανάμεσα στην δεν-ξέρω-πώς-να-αντιδράσω παρουσιάστρια και τις δηλώσεις λατρείας της επιτροπής για το πρόσωπό της, θα περίμενα τη Jeanette να επιστρέψει του χρόνου σε κάποιο πόστο.

Λίγο αργότερα, εξίσου σοκαριστικά, ο Evan ήταν ασφαλής και ο Brandon προσγειώθηκε στο bottom two! WTF; Δεν ξέρω αν θα το άντεχα αν τον σουτάρανε και αυτόν!

Cat Deeley. Το έχω ξαναπεί πολλάκις, αλλά πραγματικά τη λατρεύω. Είναι classy, έχει έτοιμη την ατάκα, είναι κουκλάρα, έχει στυλ που δοκιμάζει τα όρια γενικώς, έχει χιούμορ, και δεν υπάρχει στιγμή που να μη μοιάζει αυθεντική. Η δουλειά των reality hosts είναι γενικά να λειτουργούν σαν ρομποτάκια και η Cat, όπως ακριβώς και ο έτερος Host with the Most (ο φοβερός Jeff Probst του Survivor) καταφέρνει να κάνει μια άχαρη δουλειά να μοιάζει με διασκέδαση.

Το μοντάζ των αναμνήσεων. Απλά ξέρεις οτι ένα ποστ με τις Στιγμές του SYTYCD δεν είναι πολύ μακριά.

Emmy-winning routines. Γιατί εντάξει, when it's all said and done, το SYTYCD θα είναι πάντα το show που έδωσε στον κόσμο τα Flower & the Hummingbird και τα Ζόμπι του Wade Robson*, και το Παγκάκι της Mia Michaels. Amazing.

(*) Kαι πόσο spooky ήταν ο Wade στην χορογραφία του;!

Travis Wall. Ποιος δεν γουστάρει ένα καλό success story; Είναι βασικά ο λόγος για τον οποίον το American Idol έχει γίνει αυτό που είναι, ε. Αλλά μου αρέσει που το SYTYCD ορίζει το ίδιο τις παραμέτρους των ιστοριών του.

Εllen. Random, but funny.


Δυο γκρίνιες, πριν κλείσω.

Sex. Αλήθεια; Στο μοντάζ των 100 επεισοδίων της εκπομπής; Αδιόρθωτος αυτός ο Lythgoe ώρες-ώρες.

Katie Holmes. Random, not funny.

Γιατί μόνο μία ώρα το results show; Φαντάζεστε μια εξτραβαγκάντσα δύο ωρών με καμιά 15αριά από τις καλύτερες χορογραφίες έβερ; Όταν πρέπει αυτά τα show να είναι δίωρα τους πιάνουν οι οικονομίες τους...

.

3 σχόλια:

  1. Θα μπορούσε ανετότατα να λείπει η Katie Holmes, αγαπώ Cat, ωραίο το Brandon/Jeanine routine. Έχω δει 5 seasons σε 1,5 μήνα και κρατάω αρκετά για να γράψω κι εγώ κανένα post μετά το finale...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, αυτό το Brandon -jeanine tour-de-force ήταν να μαζεύεις τα βρακιά σου από το πάτωμα.

    Από την άλλη, το breastcancer thingie με άφησε αδιάφορο. (Αν εξαιρέσεις πως παρασύρθηκα και εγώ από το tearathon των κριτών μετά).

    Πάντως η Jeanine έλαμψε αφού έφυγε ο hiphopας παρτενέρ της. Πάλι καλά που δεν την παρέσυρε μαζί του.

    Για τον Jason θα με πνίγει το άδικο για πάντα.
    Και για την Jeanette.

    Ο Brandon με εκνευρίζει αλλά το κατέχει.

    Την Katie την έτρεξα. That's where I draw the line.

    Της Cat της κάνω πρόταση γάμου και τώρα αν γίνεται. (αλλά μόνο αν αλλάξει στυλίστα.)

    Θα πω και άλλα μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ZlatkoGR, thanks για το λινκ, το πρόσθεσα στην κορυφή του ποστ.

    Το breast cancer με άφησε τόσο αδιάφορο που ξέχασα καν να το αναφέρω. Φαντάζομαι ήταν a'ight ο χορός αλλά δεν ξέρω αν επειδή του κόλλησαν επάνω την ταμπέλα του Σημαντικού πρέπει να μας αρέσει περισσότερο με το ζόρι. Τεσπά, φαντάζομαι την επόμενη βδομάδα θα φύγει η Melissa, πάντως, όταν δε θα έχει την τύχη να ερμηνεύσει το Σημαντικό Routine της σεζόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή